- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
Ay inşaah canımİnsallah hayırlı haberler alırsın canm evet daha belirgin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşaah canımİnsallah hayırlı haberler alırsın canm evet daha belirgin
Amin canım cümlemizin inşallahAdet gunum haftaya cuma. Cuma veya cumartesi idrarda test yapacagim tekrar. Cikarsa net bi sekilde hemen kan veririm ozelde. pazartesiyi bile beklemem. Şimdilik boyle bi karar aldim canim, beklemek cok ama cok zor, Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin gec olsun guc olmasin hayirlisiyla ⚘
Oldumu canim bi bakarmisinCanım senin konuna neden bakamıyorum, profiline giremedim açtığın konuya bakamadım
Gizli sanırım canımGizlimi acaba hic bilmiyorum hemen bakiyim bi
Nasil kaldiriliyor biliyomusunGizli sanırım canım
Nasil kaldiriliyor biliyomusun
Amin canm . Adetine daha varmış en mantıklısı inşallah olumlu olurAdet gunum haftaya cuma. Cuma veya cumartesi idrarda test yapacagim tekrar. Cikarsa net bi sekilde hemen kan veririm ozelde. pazartesiyi bile beklemem. Şimdilik boyle bi karar aldim canim, beklemek cok ama cok zor, Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin gec olsun guc olmasin hayirlisiyla ⚘
Canım yanlış bilmiyorsam artmed testinde 10 dk içinde çizgi çıkacağı yazıyor eğer pozitifse diğer testlerden farklı olarak. Bana var gibi geldi :))Artmed rastgele aldım öyle dandik bisey ama
Eee sonuç neArtmed rastgele aldım öyle dandik bisey ama
Beklicem bir kaç gün daha regl olmazsam kan vericem tekrarEee sonuç ne
Bugün tekrar test yapmadın miBeklicem bir kaç gün daha regl olmazsam kan vericem tekrar
2 si negatif biri daha ayni burda paylaştığım gibi çıktı. Enteresan bir durum oldu. Bir kaç gün beklemeye karar verdimBugün tekrar test yapmadın mi
Rabbim hayırlısıyla doldursun kucağınızı, kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinizBugün adet günüm sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı bir kaç saat sonra adet oldum ve idrarı damlatır damlatmaz çıkmıştı.Bu testlere artık hiç güvenim yok ya da buradan silik çıkıp hamile olanların okuya okuya biz kendi kendimizi umutlandırıyoruz
O kadar haklısınız ki bu testlere gerçekten hiç güven yok. Ah sabredebilsek aslında regl tarihini 1 hafta geçmesini ancak o zaman kesin sonuç olabiliyor. Kimyasal gebelik te olabiliyor çünķi. Hemen test yapınca pozitif cikiyor sonra bakıyoruz negatif . Gercekten yıpratıcı..Bugün adet günüm sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı bir kaç saat sonra adet oldum ve idrarı damlatır damlatmaz çıkmıştı.Bu testlere artık hiç güvenim yok ya da buradan silik çıkıp hamile olanların okuya okuya biz kendi kendimizi umutlandırıyoruz
Amin inşallah.Sanmıyorum 2 gün önce de test yapmıştım onda hiç birşey çıkmamıştı.Rabbim hayırlısıyla doldursun kucağınızı, kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz
Aynen öyle her ay yapmıcam diye kendime söz verip yine tutamıyorum burada ki herkes gibi inşallah çabalarımız bir an önce sonuç verir çünkü artık doğmamış çocuğuma trip atmaya başladım neden bu kdar uğraştırıyosun diyeO kadar haklısınız ki bu testlere gerçekten hiç güven yok. Ah sabredebilsek aslında regl tarihini 1 hafta geçmesini ancak o zaman kesin sonuç olabiliyor. Kimyasal gebelik te olabiliyor çünķi. Hemen test yapınca pozitif cikiyor sonra bakıyoruz negatif . Gercekten yıpratıcı..
Ay walla bende aynen öyle insallah tez zamanda Allah nasip ederAmin inşallah.Sanmıyorum 2 gün önce de test yapmıştım onda hiç birşey çıkmamıştı.
Aynen öyle her ay yapmıcam diye kendime söz verip yine tutamıyorum burada ki herkes gibi inşallah çabalarımız bir an önce sonuç verir çünkü artık doğmamış çocuğuma trip atmaya başladım neden bu kdar uğraştırıyosun diye