Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dakikada oluştu bu çizgi ?Sizce kuruma çizgisi miEki Görüntüle 2801361
Bilmiyorum ki yapıp bıraktım ama ilk 2 dakika değilKaç dakikada oluştu bu çizgi ?
Bilmiyorum ki yapıp bıraktım ama ilk 2 dakika degilKaç dakikada oluştu bu çizgi ?
UmarımCanım geçen benim teste böyle çıktı ama negatif oldu sonuç inşallah seninki gebeliktir
Artmed rastgele aldım öyle dandik bisey amaTestin markası albi sanırım. Bende daha koyuyken negatifti. Sabah erken gebelik testi yap birde bence
Dogru diyorsun canmBöyle sonradan çıkanlar genelde negatif oluyor canım lütfen kırılma sadece boş yere umutlanma diye söyledim benim de sonradan çıktı daha koyuydu ama negatif
Benimkiside böye çıktı, bir tık daha belli hattaValla bana var gibi geldi çünkü rengi kuruma değil pembe gibi
Sizde biraz idrar fazla gelmişte dağılmış gibi geldi hamile misinizBenimkiside böye çıktı, bir tık daha belli hatta
Olabilir dediğiniz gibi, adetime 3 gün var yarın sabahta yapacam bakalım belki koyulaşır. Yüklediğim test 2 gün önceye ait, ince kıl gibi çizgi çıktıSizde biraz idrar fazla gelmişte dağılmış gibi geldi hamile misiniz
Adete 4 gun kala yaptigimda ayni boyleydi.Ertesi gun biraz daha netleşti. Pek kuruma cizgisi gibi degil. Insallah istediginiz guzel haberi alirsinizSizce kuruma çizgisi miEki Görüntüle 2801361
Bence değil. Kuruma cizgisi beyaz olur. Su an benzer durumdayim bende. Belkide bu yuzden boyle gormek istiyorumSizce kuruma çizgisi miEki Görüntüle 2801361
Bence değil. Kuruma cizgisi beyaz olur. Su an benzer durumdayim bende. Belkide bu yuzden boyle gormek istiyorum
Canım bu testi ne zaman yaptın sen? Bende bundan yaptım ve seninki gibi bendede böyle var. Az önce attığim teste bi bakarmısın, sence bu kuruma çizgisimibenimde 6 gun var bu sekilde cikti, sizce ?
Ben bugün yaptım canım. Sen ne zman yaptin gecti mi gunun, bence kuruma cizgisi bu kadar renkli olmuyor. boyle sanki cizilmis beyazimsi bir iz gibi durmuyor mu oyle ?Canım bu testi ne zaman yaptın sen? Bende bundan yaptım ve seninki gibi bendede böyle var. Az önce attığim teste bi bakarmısın, sence bu kuruma çizgisimiEki Görüntüle 2801396