Kuruma çizgisi dağılıyor değil mi?Bence hamile
Bir iki saatte test yanıltır. İlk 5 dakika önemli kenar kısımdan kuruma belli oluyor bence tekrarlasın testiSelam kızlar, eltimin 1 yaşında bir bebeği var. Doğumdan sonra regl olmamış. Bugün test yapmış. İlk başta çıkmamış fakat bir iki saat sonra baktığında bu şekilde belirli belirsiz bir ikinci çizgi çıkmış. Sizce hamile mi, kuruma çizgisi mi bu?
Kuruma çizgisi o zaman canım. Zaten baya belırsız ama cok nadır hemen çıksada böyle olan oluyor ondan sordum.Hemen çıkmamış kuzu. 1 2 saat sonra bakınca böyle olmuş
O zaman değil. Çünkü bende bir kez böyle oldu hamile değildim bekledikçe ikinci çizgi çıktıHemen çıkmamış kuzu. 1 2 saat sonra bakınca böyle olmuş
Bu testler çok koyu olmadikca yaniltabiliyor.İnnovita test. Dünkü sağdaki bugünkü soldaki. Kuruma cizgisinde koyulaşma olur mu ya?
Erken gebelik testim su şekilde adete 1 gün kala sanırım pozitif dimiHamilesin zannettim
Evet pozitif tebrik ederimErken gebelik testim su şekilde adete 1 gün kala sanırım pozitif dimi
Beta HCG 80.32 çıkmış iyi bir sonuç dimiEvet pozitif tebrik ederim
Hamilesin zannettim
Yok yaw şimdi değil durunKendin için soruyorsun sandım, heyecanlandımTestteki çizgi kuruma çizgisi
Eltin senden önce doğurur bu gidişleYok yaw şimdi değil durunEltim de hamile değilmiş zaten
Çok muhtemelEltin senden önce doğurur bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?