Kuruma cizgisi mi????

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
284
Arkadaşlar test yaptim ilk 5 dkda cok hafif silik bi cizgi gordum sanırsam (bata 4 gun var daha). 30 dk sonra baktim baya belirginlesmis. Normalde kuruma çizgisi saatler sonra cikmiyor muydu ya? Bu kuruma çizgisi mi acaba?

Böyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Yani 30 dk sonra belirginlesip hamile cikaniniz oldu mu? Ben test yapinca kuruma cizgisi bi gun sonra falan cikardi. Yani hic boyle erken olduguna denk gelmedim. O yuzden garip geldi. Su an rengi soldu ve golgemsi bi sey kaldi ikinci cizgide.
Aynısı çarşamba günü yapmıştım aynısı çıkmıştı bi yarım saat kadar sonra iki gün geçti bugün bi erken gebelik testi aldım bişey yok silik falan değil reglm de pazar günü olması gerekiyor ama hayal kırıklığına uğradım bu ay da ama kasıklarıma ara ara sancılar giriyor o şüphelendirmişti beni adete iki gün kala sonuç vermeyebilir mi adetimin gecikmesini mi beklemeliyim 🥲

Aynısı çarşamba günü yapmıştım aynısı çıkmıştı bi yarım saat kadar sonra iki gün geçti bugün bi erken gebelik testi aldım bişey yok silik falan değil reglm de pazar günü olması gerekiyor ama hayal kırıklığına uğradım bu ay da ama kasıklarıma ara ara sancılar giriyor o şüphelendirmişti beni adete iki gün kala sonuç vermeyebilir mi adetimin gecikmesini mi beklemeliyim 🥲
Battan oncekiler hepsi hayal kırıklığı. Ben bunu 2 kala yaptigim testte anlamiştim. Tek cizgiydi. 2-3 saat sonra silik cizgi çıkmıştı ve ben kesin kuruma cizgisidir dedim. Çok çok üzülmüştüm. O an kendime soz verdim asla bat gecmeden test yapmayacagim diye. Battan sonraki gün sabah ilk idrarla test yaptim ve pozitifti. Allah isteyen her kese nasip etsin

Arkadaşlar test yaptim ilk 5 dkda cok hafif silik bi cizgi gordum sanırsam (bata 4 gun var daha). 30 dk sonra baktim baya belirginlesmis. Normalde kuruma çizgisi saatler sonra cikmiyor muydu ya? Bu kuruma çizgisi mi acaba?
Merhaba benimde yaptığım bir testte şu şekilde bir kuruma çizgisi oluştu kaç saat sonra gördüm hatırlamıyorum ama sizin ki de bu şekildemiydi acaba ümitlenmek de istemiyorum bata 5 gün var daha

Eklentiler

• F515E2AA-4456-4E46-84D9-1B77F007A55F.jpeg
    F515E2AA-4456-4E46-84D9-1B77F007A55F.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 747
Merhaba benimde yaptığım bir testte şu şekilde bir kuruma çizgisi oluştu kaç saat sonra gördüm hatırlamıyorum ama sizin ki de bu şekildemiydi acaba ümitlenmek de istemiyorum bata 5 gün var daha
Bende farkliydi ama sizde de hamilelik ihtimali var gibi. Sabirli olun en az bata 2 gun kala testi sabah ilk idrarla tekrar deneyiniz

Kızlar öğlen test yaptım negatifti kenarda kalmış şimdi gördüm ilk kez başıma böyle bir şey geliyor diğer yaptığım testlerde asla böyle bir şey olmuyordu adetimden bir hafta sonra da lekelenmelerim başladı sizce kuruma çizgisimi bir şeyler varmıdır
image.jpg

IMG_9079.jpeg

Merhaba iyi gunler hepinize☺️
Fotografi bugun sabah cektim. Cok çok silik bir cizgi var, deneyimlilerin yorumuna ihtiyacim var. Heyecanlanip hayal kırıkligi yasamak istemiyorum🥹
Son adet tarihimin ilk gunu 14 Eylul, son gunu 20 Eylul
Yumurtlama gunum 26 Eylul(yuksek ihtimal)
Beklenen adet tarihim 9 Ekim
Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler❤️

Eklentiler

• IMG_3117.jpeg
    IMG_3117.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 42
X