• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma cizgisi mi????

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar test yaptim ilk 5 dkda cok hafif silik bi cizgi gordum sanırsam (bata 4 gun var daha). 30 dk sonra baktim baya belirginlesmis. Normalde kuruma çizgisi saatler sonra cikmiyor muydu ya? Bu kuruma çizgisi mi acaba?

Böyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Yani 30 dk sonra belirginlesip hamile cikaniniz oldu mu? Ben test yapinca kuruma cizgisi bi gun sonra falan cikardi. Yani hic boyle erken olduguna denk gelmedim. O yuzden garip geldi. Su an rengi soldu ve golgemsi bi sey kaldi ikinci cizgide.
Oğlum a 2-2.5 haftalık hamileymisim evde yaptığın erken gebelik testinde 2-4 saat sonra çizgi çıktığında öğrenmiştim seninde öyle olabilir bude beta HCG düşüklüğünden kaynaklı 4 gün sonra testi tekrarla istersen cnm

Oğlum a 2-2.5 haftalık hamileymisim evde yaptığın erken gebelik testinde 2-4 saat sonra çizgi çıktığında öğrenmiştim seninde öyle olabilir bude beta HCG düşüklüğünden kaynaklı 4 gün sonra testi tekrarla istersen cnm
Aynısı bende de oldu ilk 20 dk çok belli belirsiz bişey vardı ama yok gibiydi de hayal görüyorum sandım. Sabah baktım gözümle seçebildim ama varsa bile hcg çokçok düşüktür sanırım. Dün yapmıştım adetime 1 gün vardı. Bugün adet günüm eğer olmazsam yarın sabah ilk idrarla tekrar yaparım.

Kafamı karıştıran şey şu, eğer bebek olsaydı erken gebelik testinde dün çıkardı net bir şekilde bence. Düşük hcgleri bile algılıyor o testler ve adete 1 gün kalmış belli bir seviyeye ulaşmış olmalı diye düşünüyorum hcgnin en azından 10 ve üzeri olmalı. O yüzden ben bu ay ümitsizim adetimi bekliyorum :(

Back
X