- 28 Ocak 2023
- 823
- 1
- 284
- 18
- Konu Sahibi kendimdebilmiyorum
-
Benimde yarın bat günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı dönme ihtimali olur mu acabaDurum güncellemesi yapayimm. Adetimden 2 gün gecti idrar testi pozitif kan verdim cevabini bekliyorumm
Tabii olur. Geç döllenme olabilirBenimde yarın bat günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı dönme ihtimali olur mu acaba
Ama bende adet düzensizliği yok ki. Geç döllenmeyi biraz araştırdım da adeti gecikenlerde olurmuşTabii olur. Geç döllenme olabilir
Kaç dk oldu yapaliBenimde yarın bat günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı dönme ihtimali olur mu acaba
Dönme ihtimali derken yani bir kaç güne pozitifi yakalar mıyım acaba diye sordum :)Kaç dk oldu yapali
Merhabalar sizinle aynı durumdayım bende. Bat günü sizde de mi negatif çıkmlştı??Durum güncellemesi yapayimm. Adetimden 2 gün gecti idrar testi pozitif kan verdim cevabini bekliyorumm
Bat günü test yapmadim. Gunun gecmesini bekledim. Sabah ilk idrarla yaptim silik ciktiMerhabalar sizinle aynı durumdayım bende. Bat günü sizde de mi negatif çıkmlştı??
Oğlum a 2-2.5 haftalık hamileymisim evde yaptığın erken gebelik testinde 2-4 saat sonra çizgi çıktığında öğrenmiştim seninde öyle olabilir bude beta HCG düşüklüğünden kaynaklı 4 gün sonra testi tekrarla istersen cnmBöyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Yani 30 dk sonra belirginlesip hamile cikaniniz oldu mu? Ben test yapinca kuruma cizgisi bi gun sonra falan cikardi. Yani hic boyle erken olduguna denk gelmedim. O yuzden garip geldi. Su an rengi soldu ve golgemsi bi sey kaldi ikinci cizgide.
Aynısı bende de oldu ilk 20 dk çok belli belirsiz bişey vardı ama yok gibiydi de hayal görüyorum sandım. Sabah baktım gözümle seçebildim ama varsa bile hcg çokçok düşüktür sanırım. Dün yapmıştım adetime 1 gün vardı. Bugün adet günüm eğer olmazsam yarın sabah ilk idrarla tekrar yaparım.Oğlum a 2-2.5 haftalık hamileymisim evde yaptığın erken gebelik testinde 2-4 saat sonra çizgi çıktığında öğrenmiştim seninde öyle olabilir bude beta HCG düşüklüğünden kaynaklı 4 gün sonra testi tekrarla istersen cnm
Tekrar merhaba, benimde testim bu sabah böyle çıktı bat yarın. Sizin bat geçti sanırım netleşti mi hamileliğiniz en son kan testi vermiştiniz sanırımBat günü test yapmadim. Gunun gecmesini bekledim. Sabah ilk idrarla yaptim silik cikti
Oğlum a 2-2.5 haftalık hamileymisim evde yaptığın erken gebelik testinde 2-4 saat sonra çizgi çıktığında öğrenmiştim seninde öyle olabilir bude beta HCG düşüklüğünden kaynaklı 4 gün sonra testi tekrarla istersen cnm
Tekrar merhaba, benimde testim bu sabah böyle çıktı bat yarın. Sizin bat geçti sanırım netleşti mi hamileliğiniz en son kan testi vermiştiniz sanırım
Adet mi? Hamilelik mi?Evet netleşti
HamileyimAdet mi? Hamilelik mi?
Kan da ne cikti hamilemisinizDurum güncellemesi yapayimm. Adetimden 2 gün gecti idrar testi pozitif kan verdim cevabini bekliyorumm
Gozunuz aydin ne kadarlik bebiş ekim annesimi oluyorsunuz o zaman:)Hamileyim
Ekim sonu ya da kasim baslangici gibi bi seyy:))Gozunuz aydin ne kadarlik bebiş ekim annesimi oluyorsunuz o zaman:)
Hayirla saglikla buyuyup dogsun insaAllah doktora gittinizmi kese girdunuzmuEkim sonu ya da kasim baslangici gibi bi seyy:))
Yarin 2 gun oluyor kan testi yaptirali. Kan testi sonucu 156. Biraz zaman gecsin oyle gidecegim keseyi gormeye beta 1000lerde olunca kese gozukuyormusHayirla saglikla buyuyup dogsun insaAllah doktora gittinizmi kese girdunuzmu
Cok tesekkur ederim isteyen her kese nasip olsun inshaAllahHayirla saglikla buyuyup dogsun insaAllah doktora gittinizmi kese girdunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?