Kuruma cizgisi mi????

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
284
Arkadaşlar test yaptim ilk 5 dkda cok hafif silik bi cizgi gordum sanırsam (bata 4 gun var daha). 30 dk sonra baktim baya belirginlesmis. Normalde kuruma çizgisi saatler sonra cikmiyor muydu ya? Bu kuruma çizgisi mi acaba?

Böyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Yani 30 dk sonra belirginlesip hamile cikaniniz oldu mu? Ben test yapinca kuruma cizgisi bi gun sonra falan cikardi. Yani hic boyle erken olduguna denk gelmedim. O yuzden garip geldi. Su an rengi soldu ve golgemsi bi sey kaldi ikinci cizgide.

Eklentiler

• IMG_20230216_081747.jpg
    IMG_20230216_081747.jpg
    179,1 KB · Görüntüleme: 2.480
Merhaba bende pazar günü test yapmıştım ilk test hayalet bir çizgi gördüm sonra akşam üzerine doğru ikinci resimde görünen gibi baya belirginleşmişti adetime 4 gün vardı pazartesi 3 gün kala kan verdim sabah 6.60 çıktı bugün adet günümdü sabah tekrar test verdim ama korkuyordum bir yandan da adet olmadım sonucum da 49.60 çıktı yani demem o ki sizde hamile olabilirsiniz test yapmanızı öneririm
IMG_20230212_132314.jpg
IMG_20230214_122037.jpg

Merhaba bende pazar günü test yapmıştım ilk test hayalet bir çizgi gördüm sonra akşam üzerine doğru ikinci resimde görünen gibi baya belirginleşmişti adetime 4 gün vardı pazartesi 3 gün kala kan verdim sabah 6.60 çıktı bugün adet günümdü sabah tekrar test verdim ama korkuyordum bir yandan da adet olmadım sonucum da 49.60 çıktı yani demem o ki sizde hamile olabilirsiniz test yapmanızı öneririm
Eki Görüntüle 3207054 Eki Görüntüle 3207055
🥺🥺yaa tebrik ederimm. 2 gun gecsin idrar testi yapacagim yenidenn. Bu testte görmeden kan vermek istemiyorum yaa

Eki Görüntüle 3207054 Eki Görüntüle 3207055
Merhaba bu testin markası nedir acaba? Ben de predictor erken gebelik testi yaptım ama çok zor flaşla görülen hayalet çizgi çıktı.

Böyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Yani 30 dk sonra belirginlesip hamile cikaniniz oldu mu? Ben test yapinca kuruma cizgisi bi gun sonra falan cikardi. Yani hic boyle erken olduguna denk gelmedim. O yuzden garip geldi. Su an rengi soldu ve golgemsi bi sey kaldi ikinci cizgide.
Bu kruuma çizgisine benziyor 😔

Canım naptın merak ettim testi tekrarladın mı veya kann verdin mi

X