Kuruma çizgisi mi

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
27
Ben bebe time testi yaptim. İlk dakikalarda 2 cizgi beyaz gibi gözüktü ışık altinda normalde böyle olmuyodu. Aradan 1 2 saat gecti ve sonuc bu . Hic böyle bi kuruma cizgisi yasamadim daha doğrusu boyle cizgiyi hic gormedim hep tek cizgi gördüm cope attim kururken bile bembeyaz sadece tek cizgi vardi.

Bu arada sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum kahve baslar kirmizi olur son zamanlarda ise sadece kahverengi gibiydi lekelenme gibi). Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum , yarin ilac bitecek ve 8,9,11,12,13,14 ekimde iliskimiz oldu. Tahmini bat ise 27 ekim civari.

Eklentiler

• 20221015_164208.jpg
    20221015_164208.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 97
  • 20221015_164201.jpg
    20221015_164201.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 95
  • 20221015_164158.jpg
    20221015_164158.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 101
  • 20221015_164150.jpg
    20221015_164150.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 90
Canım 10 dakikayı geçen testler geçersiz oluyor. Yine de kan testi yaptır aklında kalmasın ama şu an yumurtlama dönemindesin galiba

diyelimki ayin 8 veya 9 olan iliski tutsa yinede erken bu sonuc icin su olabilir daha onceki iliskilerin den biri ymurtlamaya denk geldi ise zaten dogru durust adette olmadin o olabilir ama bence biraz bekle ilacin yeni bitti bir kac guncuk bekle adet olmazsan bir test yap yine

Uygulamalar yanıltıyor ki regl olamıyormuşsınuz zaten
diyelimki ayin 8 veya 9 olan iliski tutsa yinede erken bu sonuc icin su olabilir daha onceki iliskilerin den biri ymurtlamaya denk geldi ise zaten dogru durust adette olmadin o olabilir ama bence biraz bekle ilacin yeni bitti bir kac guncuk bekle adet olmazsan bir test yap yine
Ayy ayyy gerçekten darlandumm artık hamile kalsak bi dert kalmasak başka bir dert valla

Allah en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🥰 ovülasyon testlerini deneyebilirsiniz
Amiin cümlesine inşallah. Bu ay geçsin 8 10 bekleyim bi adet olursam hsg cektircem olmazsam hapa devam etcem ovulasyon testi alcam. Ya birgebeningunlugu sitesinden yada minnakkurabiyelerden veya da trendyolda labaquick görmüştüm

bravooo bunu bende diyecektim gercektende uygulamalar yaniltabilir en guzeli ovulasyon testi veya doktor takibi olmadi her 2 gune bir iliski
Doktora gittigimde yumurtlamamla alakali bisey demedi alttan baktiginda yumurta filan gorse derdi herhalde of bilemedm ilk defa yasadigim seyler acemiyim. 4 ekimde gittigimde asistan doktor yanındaki hemsireye benim hakkimda rahimde kalinlasma ve 6 milimlik zararsiz bi kist var dedi ben korkunca da her kadinda olur adetle atilir dedi

Doktora gittigimde yumurtlamamla alakali bisey demedi alttan baktiginda yumurta filan gorse derdi herhalde of bilemedm ilk defa yasadigim seyler acemiyim. 4 ekimde gittigimde asistan doktor yanındaki hemsireye benim hakkimda rahimde kalinlasma ve 6 milimlik zararsiz bi kist var dedi ben korkunca da her kadinda olur adetle atilir dedi
korkma insallah guzel haberdir rahim kalinlasmasida gebelige yoruluyor bazen ama adet olmadigin icinde olabilri

ya sen su gebelik testini birdaha mi yapsan yarin sabah guzelce ilk 10 dk dolunca bir resim cek yolla bize

Hakkimizda hayırlısı olsun ınsalah sağ saglim gebelikle yasarda kucagimiza aliriz. Ama hic boyle bi kuruma cizgisi yaşamamıştım garip oldum
acikcasi kuruma cizgisi gibi gelmedi bana da pembe olmaz cunki ama rengin dagilmasi kafami karisitrdi ilk hali ile resmi olaydi bir bakardim

X