• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi mi silik çizgi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.335
583
43
26
Sabah yaptım çok hafif varla yok arasıydı kendimi kandırıyorum diye düşündüm akşam atacakken böyle gördüm gerçi halen daha çok çok silik yumurtlamadan 10 gün geçti. Prodoctor markanın hiç kuruma çizgisini görmedim ama sizin fikriniz nedir

Eklentiler

• IMG_1089.webp
    IMG_1089.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 202
Prodoctor yanıltmıyor genelde var gibi şuan telefonun flasının üstüne koyun testi öyle bakın net çıkıyor 😄

Ya zaten flaştan kör oldum 😂😂 sabah bir şey yok gibiydi akşam böyle duruyor acaba olabilir mi ya 🥹🥹
Bende 10 saat sonra gördüm negatif sanıp kenara attım akşam bir baktım çizgi var meger batam 200lerdeymiş ona rağmen kazık attı bana hain test 😃

Bende 10 saat sonra gördüm negatif sanıp kenara attım akşam bir baktım çizgi var meger batam 200lerdeymiş ona rağmen kazık attı bana hain test 😃
Ay inşallah benimde öyledir ya 2 sene oldu neredeyse bekliyorum bu bebeği 2 defa kimyasal yaşadım. Allahım nasip et 🤲 ağzından bal damlıyor valla 😂😂

Sabah yaptım çok hafif varla yok arasıydı kendimi kandırıyorum diye düşündüm akşam atacakken böyle gördüm gerçi halen daha çok çok silik yumurtlamadan 10 gün geçti. Prodoctor markanın hiç kuruma çizgisini görmedim ama sizin fikriniz nedir
Yeniden yaptım negatif

Kuruma çıkarıyor canım benim tüm testlerim böyle oldu . İnşallah vardır senin

Eklentiler

• BC1ED788-695A-4F21-BEA7-BC2AC653D80C.webp
    BC1ED788-695A-4F21-BEA7-BC2AC653D80C.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 135
adetime 12 gün var bi kaç gündür bel ve kasık ağrımdan dolayı test yapmak istedim bu kuruma çizgisi midir

Eklentiler

• IMG_6629.webp
    IMG_6629.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 97
adetime 12 gün var bi kaç gündür bel ve kasık ağrımdan dolayı test yapmak istedim bu kuruma çizgisi midir
İlk beş dk içinde çıkan çizgi pozitif kabul edilir gerçi kaset testler yalancı pozitif de çıkabiliyor. En iyisi kan tahlili yaparak öğrenirsiniz

Kuruma çizgisine benziyor canım ama yarın sabah tekrarla inşallah bebişin seninledir

Back
X