Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zaten flaştan kör oldumProdoctor yanıltmıyor genelde var gibi şuan telefonun flasının üstüne koyun testi öyle bakın net çıkıyor![]()
Bende 10 saat sonra gördüm negatif sanıp kenara attım akşam bir baktım çizgi var meger batam 200lerdeymiş ona rağmen kazık attı bana hain testYa zaten flaştan kör oldumsabah bir şey yok gibiydi akşam böyle duruyor acaba olabilir mi ya
![]()
Ay inşallah benimde öyledir ya 2 sene oldu neredeyse bekliyorum bu bebeği 2 defa kimyasal yaşadım. Allahım nasip etBende 10 saat sonra gördüm negatif sanıp kenara attım akşam bir baktım çizgi var meger batam 200lerdeymiş ona rağmen kazık attı bana hain test![]()
İnşallah vardır canım rabbim bekleyen herkese nasip etsinAy inşallah benimde öyledir ya 2 sene oldu neredeyse bekliyorum bu bebeği 2 defa kimyasal yaşadım. Allahım nasip etağzından bal damlıyor valla
![]()
Amin amin, yarın kan vereyimİnşallah vardır canım rabbim bekleyen herkese nasip etsin![]()
Yeniden yaptım negatifSabah yaptım çok hafif varla yok arasıydı kendimi kandırıyorum diye düşündüm akşam atacakken böyle gördüm gerçi halen daha çok çok silik yumurtlamadan 10 gün geçti. Prodoctor markanın hiç kuruma çizgisini görmedim ama sizin fikriniz nedir
Sabah yaptım çok hafif varla yok arasıydı kendimi kandırıyorum diye düşündüm akşam atacakken böyle gördüm gerçi halen daha çok çok silik yumurtlamadan 10 gün geçti. Prodoctor markanın hiç kuruma çizgisini görmedim ama sizin fikriniz nedir
Kuruma çıkarıyor canım benim tüm testlerim böyle oldu . İnşallah vardır senin
Aynen canım çıkarıyor maalesefCanım yaptım negatif çıktı , kutuma çizgisiymiş
Prodoctor kuruma çizgisi çıkmıyor diye okumuştum, çıkarıyormuş demek kiAynen canım çıkarıyor maalesef
Ama çok saatler geçtikten sonra çıkardıProdoctor kuruma çizgisi çıkmıyor diye okumuştum, çıkarıyormuş demek ki
Prodoctor kuruma çizgisi çıkmıyor diye okumuştum, çıkarıyormuş demek ki
Ama çok saatler geçtikten sonra
regl günün geçti mi kanda kesin çıkar mı ki acabaAmin amin, yarın kan vereyim
İlk beş dk içinde çıkan çizgi pozitif kabul edilir gerçi kaset testler yalancı pozitif de çıkabiliyor. En iyisi kan tahlili yaparak öğrenirsinizadetime 12 gün var bi kaç gündür bel ve kasık ağrımdan dolayı test yapmak istedim bu kuruma çizgisi midir
Kuruma çizgisine benziyor canım ama yarın sabah tekrarla inşallah bebişin seninledirSabah yaptım çok hafif varla yok arasıydı kendimi kandırıyorum diye düşündüm akşam atacakken böyle gördüm gerçi halen daha çok çok silik yumurtlamadan 10 gün geçti. Prodoctor markanın hiç kuruma çizgisini görmedim ama sizin fikriniz nedir
Keşke olsaydı ama kan verdim dün negatif çıktıKuruma çizgisine benziyor canım ama yarın sabah tekrarla inşallah bebişin seninledir