Canım bir çizgi var ama kuruma çizgisi mi yoksa normal çizgi mi bilemedimAdetime 3 gün kala test yaptım 15 dakka sonra baktım bişi yoktu aradan iki saat süre geçtiğünde resimdeki gibi gördüm kuruma çizgisi mi değil mi böyle olup da aranızda hamile olduğunu öğrenen varmıEki Görüntüle 3393417 Eki Görüntüle 3393416
Test boz
bana da öyle geliyor her ay ümitleniyorum bu ay da hiç stres yapmadım kendime ama merak da ediyo insanTest bozuk gibi
teşekkür ederimBu test bozuk başka bir test yapın
Sabah yeniden yapın inşallah vardırbana da öyle geliyor her ay ümitleniyorum bu ay da hiç stres yapmadım kendime ama merak da ediyo insan
testi tekrarlicam yada en iyisi adet gününe kadar beklicem teşekkür ederimCanım bir çizgi var ama kuruma çizgisi mi yoksa normal çizgi mi bilemedim
Tekrar test yaptinizmitesti tekrarlicam yada en iyisi adet gününe kadar beklicem teşekkür ederim
hayır yapmadım bugun adet günüm nırmaşde ama hala olmadım adet olıcakmış gibi ağrım var ama bakalım adet ağrım olumca pekte ümidim kalmadı nasip kısmet diyelimTekrar test yaptinizmi
hayır yapmadım bugun adet günüm nırmaşde ama hala olmadım adet olıcakmış gibi ağrım var ama bakalım adet ağrım olumca pekte ümidim kalmadı nasip kısmet diyelim