Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 3 gün kala test yaptım 15 dakka sonra baktım bişi yoktu aradan iki saat süre geçtiğünde resimdeki gibi gördüm kuruma çizgisi mi değil mi böyle olup da aranızda hamile olduğunu öğrenen varmı
Adetime 3 gün kala test yaptım 15 dakka sonra baktım bişi yoktu aradan iki saat süre geçtiğünde resimdeki gibi gördüm kuruma çizgisi mi değil mi böyle olup da aranızda hamile olduğunu öğrenen varmıEki Görüntüle 3393417 Eki Görüntüle 3393416
hayır yapmadım bugun adet günüm nırmaşde ama hala olmadım adet olıcakmış gibi ağrım var ama bakalım adet ağrım olumca pekte ümidim kalmadı nasip kısmet diyelim
hayır yapmadım bugun adet günüm nırmaşde ama hala olmadım adet olıcakmış gibi ağrım var ama bakalım adet ağrım olumca pekte ümidim kalmadı nasip kısmet diyelim