• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi mi acaba? Bakar mısınız kızlar

kahvelikaban

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
38
15
3
35
Testi yaparken iki dk sonra çıktı acaba testin kendi çizgisi mi? Flasha çekince çok parlıyor çekemedim. Testin markası bir gebenin günlüğü. İlişkinin üstünden 9 gün geçti ortalama

Eklentiler

• IMG_0498.jpeg
    IMG_0498.jpeg
    191,4 KB · Görüntüleme: 66
Belli belirsiz bi çizgi gözüküyor ama bilemedim bir kaç güne testi tekrarlayın bence sabah ilk idrarla ☺️

Testi yaparken iki dk sonra çıktı acaba testin kendi çizgisi mi? Flasha çekince çok parlıyor çekemedim. Testin markası bir gebenin günlüğü. İlişkinin üstünden 9 gün geçti ortalama
Yumurtlamanızdan kaç hün geçti bende yarın yumurtlamadan sonra 9. Gün heyecanla bekliyorum sabah test yapmak için😌 bence gözüküyor bende gördümm sabah ilk iidrarla tekrar yapınn🙂↔️🥰

Bu arada çok aşırı su tükettim bugün akiam kaç bardak çay içtim saymadım :) testler kargodan gelince öyle espirisine yapmıştık çok şaşırdım ama umut etmekte istemiyorum sabah tekrarlayacağım

Şu şekilde görünüyor ben mi hayal görüyorum bilmiyorum 🥺
Testin içini açıp, hcg kağıdını çıkarıp bakın bence. Bende çok silik gördüm meğersem arkasında çizgi gibi bir şey vardı çok silik şekilde gözüküyordu. Şimdi yaptım ve farkettim ama sizin ki daha net bence çizgi gözüküyor

Eklentiler

• IMG_6026.jpeg
    IMG_6026.jpeg
    383 KB · Görüntüleme: 32
Yumurtlamanızdan kaç hün geçti bende yarın yumurtlamadan sonra 9. Gün heyecanla bekliyorum sabah test yapmak için😌 bence gözüküyor bende gördümm sabah ilk iidrarla tekrar yapınn🙂↔️🥰
Bugün tam 9. Gün sağ kasığıma gece çok şiddetli sancı girdi sonra geçti ara ara hareket ederken ağrıyor birde meme ucu sızısı gelip geçiyor sadece başka belirtim yok kuruntu yapıyorum gibi geliyor

9 gün çok erken ama test için🥹 çıkacağını sanmıyorum en az iki hafta bekleyin derim

Bugün tam 9. Gün sağ kasığıma gece çok şiddetli sancı girdi sonra geçti ara ara hareket ederken ağrıyor birde meme ucu sızısı gelip geçiyor sadece başka belirtim yok kuruntu yapıyorum gibi geliyor
Benimde 5-6 . Gün bildiğimiz adet olurmuşcasına sancı ağrı yaşadım adet olmadan önceki gibiydi sonra geçti çok hafif arada öyle ağrı geliyor ama çok hafif bidaha olmadı bakalım gönlümüzce olsun🙏🏻

Testin içini açıp, hcg kağıdını çıkarıp bakın bence. Bende çok silik gördüm meğersem arkasında çizgi gibi bir şey vardı çok silik şekilde gözüküyordu. Şimdi yaptım ve farkettim ama sizin ki daha net bence çizgi gözüküyor
açıp baktım hala aynı görüyorum aynı testten 4 tane var diğerini yaptım o da aynı. Ovulasyon olanı yaptım o da önceki günlere göre pembe çıktı

Eklentiler

• IMG_0515.jpeg
    IMG_0515.jpeg
    293 KB · Görüntüleme: 40
Benimde 5-6 . Gün bildiğimiz adet olurmuşcasına sancı ağrı yaşadım adet olmadan önceki gibiydi sonra geçti çok hafif arada öyle ağrı geliyor ama çok hafif bidaha olmadı bakalım gönlümüzce olsun🙏🏻
Ay inşallah 🙏 o kadar çok umudum yoktu ki şoka uğradım hala inandırmak istemiyorum kendimi yoksa çok üzülürüm. Çok böyle saniyelik batmalar gelip geçiyor benimde

Öyle mi diyorsunuz reglime 5 gün civarı var
Bende çok aceleci davrandım istediğim için ama İnanın erken ben 3. Haftaya girilirken yaptığmda öğrendim gebeliği daha yeni☺️. Zaten reglinizi mecbur bekleyeceksiniz bende 1 hafta geçti olmadı ondan sınra kan verdim önceki yaptığım testler hep negatif veriyordu ama adetim geçince kanla öğrendim sizde bekleyin acele ettikçe insan stres oluyor çünkü kendimden biliyorum 🌸

Bende çok aceleci davrandım istediğim için ama İnanın erken ben 3. Haftaya girilirken yaptığmda öğrendim gebeliği daha yeni☺️. Zaten reglinizi mecbur bekleyeceksiniz bende 1 hafta geçti olmadı ondan sınra kan verdim önceki yaptığım testler hep negatif veriyordu ama adetim geçince kanla öğrendim sizde bekleyin acele ettikçe insan stres oluyor çünkü kendimden biliyorum 🌸
Ben ilk bebeğimi de 3 gün kala öğrenmiştim:) hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah 🙏

Sabah ilk idrarla baska testle yaptım birşey çıkmadı. Reglim gecikmeden test mest yapmam artık 😔😔

Araştırdım test herkesi yanıltmış genelde artı med gibi bi test alıp yapmasın kimse diye yazıyorum

Back