hayırlısı olsun teşekkür ederimEvet sanırım kuruma çizgisi bir kaç gün sonra tekrarlayın belirginleşir umarım
Bende de adetden bir gün önce aynı sizingi gibi çizgi oluşdu oncomed marka.Saatler sonra.Sizde durum nasıl ? Hamilemisiniz?hayırlısı olsun teşekkür ederim
Aynı testi kullanmışız bendede böyleEki Görüntüle 3352688
Testi yaptım ilk 5 dk içince çok çokk silik belli belirsiz (belki de testin kendinde olan bi şeydir) ikinci çizgi vardı. Ben negatif diye yorumladım. Sonrasında dışarı çıktım eve geldiğimde test böyleydi kuruma çizgisi midir bu adetime 4 gün var ne adet ne de gebelik hiç bir belirtim yok sadece bi test yapasım geldiği için yaptım
Ben bu testi yaptığımda daha adetime çok vardı. Günüm geçti şuanda ama yine bunun gibi silik çıktı testin bozuk olduğunu düşünüyorumBende de adetden bir gün önce aynı sizingi gibi çizgi oluşdu oncomed marka.Saatler sonra.Sizde durum nasıl ? Hamilemisiniz?
Bu testte böyle oluyor sanırım çünkü benim sonradan yaptığım bi testte de bu şekil silik çıktı. Tabi sizde aynısı olacak diye bi durum yok tekrarlayın isterseniz bir iki gün sonraAynı testi kullanmışız bendede böyle
Bunlarda bakarmisiniz bunlarda aynı ilk beş dakikada oluştu yardım edin lutfenbnnnnnnnEki Görüntüle 3352688
Testi yaptım ilk 5 dk içince çok çokk silik belli belirsiz (belki de testin kendinde olan bi şeydir) ikinci çizgi vardı. Ben negatif diye yorumladım. Sonrasında dışarı çıktım eve geldiğimde test böyleydi kuruma çizgisi midir bu adetime 4 gün var ne adet ne de gebelik hiç bir belirtim yok sadece bi test yapasım geldiği için yaptım
Muhtemelen pozitif 5 dk icindw ciktiysa. Bata kac gun varBunlarda bakarmisiniz bunlarda aynı ilk beş dakikada oluştu yardım edin lutfenbnnnnnnn
Gözünüz aydinnnnBunlarda bakarmisiniz bunlarda aynı ilk beş dakikada oluştu yardım edin lutfenbnnnnnnn
23 Ekim 23 Kasım adet günümMuhtemelen pozitif 5 dk icindw ciktiysa. Bata kac gun var
O zaman bilemem ama 5 dk icinde olmasi pozitif anlamina gelir23 Ekim 23 Kasım adet günüm
Ve aralığın 2 adet günüm ama ocakta adet olmadim
Sonucunuz ne olduBunlarda bakarmisiniz bunlarda aynı ilk beş dakikada oluştu yardım edin lutfenbnnnnnnn
Sonucunuz ne olduAynı testi kullanmışız bendede böyle