kuruluk !!!

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.766
7.045
hanımlar ilk ilişkide kuruluk olmuyor ikinci ilişkide kuruluk oluyor hatta ilişki sırasında eşim içimdeyken bile aniden kuruluk oluşuyor...5 aylık hamileyim acaba onunlamı ilgili diyorum ama canımı da sıkmaya başladı haftaya doktor randevum var sorarım diyordum ama dayanamadım burayada bi sorayım dedim

Ikinci ilişkiden kastınız yine aynı anda olan ilişki dimi?
Hamilelikten kaynaklı olabilir kayganlaştırıcı kullanın.
Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsıniz InşAllah

Ikinci ilişkiden kastınız yine aynı anda olan ilişki dimi?
Hamilelikten kaynaklı olabilir kayganlaştırıcı kullanın.
Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsıniz InşAllah
evet aynı anda olan ilişki. kayganlaştırıcı gebelikte sakıncalı dedikleri icin kullanmak istemedim...iyi dileğiniz için teşekkürler

Hamilesiniz ve ikinci ilişki oluyor öyle mi valla maşallah o zaman bizimki 9 ay elimee dokunmadı ,bizim adamlar korkakmı ,bizi çokmu düşünüyorlar ,yoksa neden yani

Hamilesiniz ve ikinci ilişki oluyor öyle mi valla maşallah o zaman bizimki 9 ay elimee dokunmadı ,bizim adamlar korkakmı ,bizi çokmu düşünüyorlar ,yoksa neden yani
eşinizin zihnini okuyamam ki...doktorum ilk 3 ay yasaklamıştı bize de düşük riskine karşı ne olur ne olmaz diye..sonrasında normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi...ayrıca kocamın benimle sevişiyor olması beni düşünmediği anlamına gelmiyor ilişkide istekli olan da benim

Yansın geceler o zaman

İstekliyseniz ve kuruyorsanız fiziki bişeydir sanıyorum. En iyisi doktora danışmak. Belki bebe yağı? Bilmiyorum zararlı mıdır gebelikte

İkinci ilişkide oluyorsa bedeniniz doyduğu ya da odaklanmanız bozulduğu için olabilir. Hamilelik de kuruluk yapıyor. Eskiden böyle bir sorununuz yoksa hamileliktendir.

İstekliyseniz ve kuruyorsanız fiziki bişeydir sanıyorum. En iyisi doktora danışmak. Belki bebe yağı? Bilmiyorum zararlı mıdır gebelikte
Yağların tamamı her zaman zararlı, gebelikte kullanılabilecek eczane tipi kayganlaştırıcılar var, yağ kesinlikle kullanılmamalı

Krem ya da yağ yerine tükürük kullanabilirsiniz cekinceniz varsa.. büyük ihtimalle hamilelikten dolayı kuruluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…