Kuruluk ve döküntü...!

PisKoPat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
16
0
31
Merhaba arkadaşlaryerimseniben, bir problemim var ve sizlere danışmak istiyorum.CADIARZU
Şöyleki yüzüm genel olarak kırmızı ve gözenekler çok açık. Ayrıca bazı yerlerde yağ bezeleri ve nedenini bilmediğim sivilce şeklinde çıkıntılar var.:1closedeyes: Son bir kaç gündürde çok kuru ve döküntüler oluşmaya başladı. Özellikle burun çevresi, dudak üstü ve kaş çevresinde sanırım t bölgesi denilen yer. buyrunnnnnnnnnÇok kötü görünüyor ve ben kafama göre birşey: yapmak istemedim çünkü daha fazla artacağından korktum. a.s

Öneride bulunursanız sevinirim arkadaşlar:Saruboceq:. Şimdiden teşekkürler..süprizzzzz

aynı sorun bendede vardı canım yuzune sakın sabun surme o artırıyo ve gozeneklerı acıyo.. sureklı suyla yıka yuzunu baska bısey surme banyodan sonrada nemlendırıcı sur yatmadan once surersen dahada ıyı olur

Aslında Arko'nun nemlendiricisini kullanıyordum. Geçen hafta Dove'a geçtim. Döküntüler arttı. Acaba nemlendiric yüzünden olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…