Kuruluk sorunu ve isteksizlik

Shadya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
63
5
96
İstanbul
Kızlar 1 senedir bu sorunu çekiyorum .Artık kullanmadığımız jel kalmadı. Zaten nefret ediyorum o jellerin hepsinden.
Sanırım kullandığım doğum kontrol hapı (yazz ) yapıyor olabilir. Doktorum da bununla ilgili doğru düzgün bir çözüm sunamadı.
Kuruluk nedeniyle ilişkiden korkar hale geldim. Artık ne yapıcam bilmiyorum. Aranızda aynı sorunu yaşayanlar var mı ? Bir çözüm bulabildiniz mi ?

kuruluk için sana bi jel tavsıye edebılırım çok işe yarıyo ben korkumu onunla yendım lubricant dıye su bazlı bı jel çok etkılı dene bence...

Dogum kontrol haplari kuruluk yapiyor ne yazikki. Hapi biraktigim ay kurulugum da gecmisti.

Bende zaman zaman JEL kullanmak zorunda kaliyorum d.kontrol hapi isteksizlik yaparmi ki
Kullanmaya basladigmdn beri haftada 1e düştü Dr en az 3 olmali Dior iliskiyi

Bende zaman zaman JEL kullanmak zorunda kaliyorum d.kontrol hapi isteksizlik yaparmi ki
Kullanmaya basladigmdn beri haftada 1e düştü Dr en az 3 olmali Dior iliskiyi

kuruluk yaptıgını biliyorumda isteksizlik yaptıgını bilmiyorum

Isteksizlik yapmaz d.k.hapi ama kurulukta yapmaz iliskinin sekliyle ve hazirlik asamasiyla ilgili bence..

jel tavsiyelerine açığım kızlar. biz bir iki tanesini kullandık ama genel olarak pek hoş bir şey değil tabi. garip bir his sonuçta doğal değil. aslında doğum kontrol hapının yan etkilerinde libido düşüklüğü ya da yükselmesi yapabilir yazıyor. artık kendimi zorlaya zorlaya katlanıyorum resmen. eşimi sevmediğimden de değil ama ne bileyim bu çok sıkıntılı bir durum çünkü sadece canım acıyor

Hangi markayı kullanırsan kullan ama yağ bazlı olanları kullanma. ben joyglide medical kayganlaştırıcı jel kullanıyorum, su bazlı bu ürün, ben memnunum.

bende joyglide kayganlaştırıcı kullanıyorum, çok memnunum, daha önce başka ürünlerde kullandım, bazıları çok çabuk kuruyordu amabundan çok memnunum, bende tavsiye ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…