- 9 Nisan 2007
- 515
- 7
- 54
- Konu Sahibi xsxehrazat35
Koltuk altım aşırı terliyor,nivea roll-on u tavsiye ettiler ama hem ıslaklık hemde kötü koku oluştu,Avonun roll onunu veya hangi rollonu tavsiye edersiniz,antisosyal oldum resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koltuk altım aşırı terliyor,nivea roll-on u tavsiye ettiler ama hem ıslaklık hemde kötü koku oluştu,Avonun roll onunu veya hangi rollonu tavsiye edersiniz,antisosyal oldum resmen.
Geçen gün dr uyardı,alüminyum içeren ve pudralı olanları sakın kullanmayın diye...Meme kanserine neden oluyor.Onun yerine kükürtlü sabunla bol bol duş alın ,dedi.
Evet terlemeyi önlemek doğru bir şey değil aslında
Benm gibi sosyal yaşamınızı etkiliyorsa biraz da önlemek lazım ama:26: Normal deil ama aşırı terleyenler için tavsiye ederim zaten koltuk altından olmasa da atıyosun teri. İlk kullandığım gün koltuk altımı kontrol edip durmuştummm
Geçen sene kullandım,ama kaşıntı yaptı,belki zamanla geçer dedim geçmedi.Cildim çok hassas,ince ve damar yapısı belirgin olan deriye sahibim maalesef...Canm ben maxim roll on kullanıyorum. 70 tl verdim ama son kuruşuna kadar helal olsun kışın bile kolumu kaldıramazken şimdi terlemiyorum
Be roll-on değilde stick kullanıyorum... Bende aynen senin gibi çok terliyorum.Roll-on ne teri önlüyor ne de kokuyu bende de... Lady speed stick dene derim jel olanları ben memnunum ondan...
Geçen gün dr uyardı,alüminyum içeren ve pudralı olanları sakın kullanmayın diye...Meme kanserine neden oluyor.Onun yerine kükürtlü sabunla bol bol duş alın ,dedi.
Kokudan ziyade koltuk altını zırh gibi kaplayan hafif sertlik oluşturan stick veya roll on arayışındayım.Dove un böyle özelliği varmı,genelde nivea dove cildi yumuşatır nemlendirir.
Canım jel yapışkanlık oluşturmuyormu ciltte,birde koltuk altı kuru oluyormu gerçekten?