- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.013
- 26
-
- Konu Sahibi Seda2012Emre
allah yardımcın olsun sedacıım sarımsağın kokusu çıkmıyor ya18.02.2019 bugün sarımsak zeytinyağı kürümü uyguladım yaklaşık 1saattir beklemekteyim. Kokusu çok ağır. Saçıma sürüp poşet geçirdim ve üzerine başörtüsü örttüm kokusu Bi nebze azalsın diye başörtüsüne cam terebentin damlattımo tutuyor beni şu an
Ay çok fenaymış gerçekteen vallahi ben bemiks in kokusunu seven insanım ama bu sarımsak sirkesi gibi kokuyor sadece sarımsak koksa yine neyseallah yardımcın olsun sedacıım sarımsağın kokusu çıkmıyor ya
Ay çok fenaymış gerçekteen vallahi ben bemiks in kokusunu seven insanım ama bu sarımsak sirkesi gibi kokuyor sadece sarımsak koksa yine neysehala yıkamadım bekliyorum. :/ uzamasına yardım ediyor mu bu kür?? Ben kaybettiğim saçlarım için yapmıştım ama
canım ben saçıma ne soğan suyu ki bu daha etkili, ne sarımsak ne de yılan yağ ve yumurta sürüyorum koku takıntım var geçmiyor gibi hissediyorum en son yumosla yıkamıstım :d düşün... valla saç çıkartan tek şey dogum kontrol hapı ben bunu bilirim bunu söylerim.. saçının şimdiki halini paylasmalısın özellikle çizgili bir şeyler giy ki ne kadar uzadıgını görelim ki hemen pes etme yaza 3-4 ayda kendine gelir toparlar inşllh
Soğanı yılan yağını yumurtayı henüz denemedim ama sarımsak sürmemekte tepeden tırnağa haklı olduğunu söyleyebilirim arkadaşım :) yıkadım kurudu hala kokuyor Bi sürü serum sürdüm durularken sirke de koydum yok, kokuyor halacanım ben saçıma ne soğan suyu ki bu daha etkili, ne sarımsak ne de yılan yağ ve yumurta sürüyorum koku takıntım var geçmiyor gibi hissediyorum en son yumosla yıkamıstım :d düşün... valla saç çıkartan tek şey dogum kontrol hapı ben bunu bilirim bunu söylerim.. saçının şimdiki halini paylasmalısın özellikle çizgili bir şeyler giy ki ne kadar uzadıgını görelim ki hemen pes etme yaza 3-4 ayda kendine gelir toparlar inşllh
Canım doğum kontrol hapının uzun vadede zararları oluoyr. Ağızdan almasan bile vücut deri yoluyla emiyor. Ayrıca saç çıkaran bı şey vücutta da kıllanma yapabilircanım ben saçıma ne soğan suyu ki bu daha etkili, ne sarımsak ne de yılan yağ ve yumurta sürüyorum koku takıntım var geçmiyor gibi hissediyorum en son yumosla yıkamıstım :d düşün... valla saç çıkartan tek şey dogum kontrol hapı ben bunu bilirim bunu söylerim.. saçının şimdiki halini paylasmalısın özellikle çizgili bir şeyler giy ki ne kadar uzadıgını görelim ki hemen pes etme yaza 3-4 ayda kendine gelir toparlar inşllh
Evet seninde uçların incelmiş benim gibi :// ben daha 10 11 gündür bakıma başladım bakımla da incelir mi deneyip göreceğim artık canım umarım herkes istediği sağlıklı ve güzel saçlara kavuşurEki Görüntüle 2237341 Demek senin de uzayip uclardan kopup inceliyordu; benimkinin su anki hali tam da o. Yillardir yaklasik 3 yildir uzatma cabasindayim ama 3 yilda sacim omuz hizasindan ancak bu kadar uzayabildi. Isi da kullanmamama ragmenkestiricem, akisina birakicam. Bakimlara inanmaz oldum artik..
Ben Bi kere denedim ama üstelik evliyim ve artık çocuk düşünüyoruzCanım doğum kontrol hapının uzun vadede zararları oluoyr. Ağızdan almasan bile vücut deri yoluyla emiyor. Ayrıca saç çıkaran bı şey vücutta da kıllanma yapabilir
Tavsiye için teşekkürler ben şampuanıma cam terebentin koyduğum için zaten sulandı ama eşdeğer midir bilemiyorumHanımlar sampuanlar çok fazla sülfatlı ve zararlı sampuani sulandirin ve içine mutlaka magnezyum yagi(piayasada öyle bilinir aslında su bazlıdır.) koyun sac deisindeki klorun birikmesini önler ve sülfatın saca zararini engeller haberiniz olsun. Hangi bakimi yaparsak yaplaim sampuanlardan yine sac zarar görüyor.
oooo hayırlı olsunnn seda:):)))) folik asit kullanacaksın büyük ihtimal o senin tüm sorunlarını giderecek eminim):):)))))Hamileolduğumu öğrendiğim için yağlara bakımlara ara veriyorum .. Artık sadece saçımı haftada bir şampuanlamaya karar verdim onun haricinde bişey yapamayacağım fazla.. Kendi yağında kavrulsunlar saçlarım bakalım