tamam aldım zaten bu akşam başlayayım ozaman hadi bismillah![]()
hadi bakalım sonuçları yazarsın :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam aldım zaten bu akşam başlayayım ozaman hadi bismillah![]()
kızlar geçen gün şamnpuanıma çamterebentin koyacağıma dalgınlıkla gliserin katmışım
bilenler bilir şampuanın kokusunu kıcamını değiştirir terebentin
ama değişim olmadı yıkarken allah allah dedim çıkınca şişeye bi baktım gliserin dökmüşüm
ve saçlarım inanılmaz yumuşak oldu.
şampuana kattım diye sonradan sürmedim saçıma bu halide gayet yumuşak
reyhan ya benim saçların uçları kuru dipleri kuru heryeyi kuru yaamafoldumben
gliserini de diplere süremiyomuşuz:sinifsinif: pantenenin durulanmayan kremini aldım..gliserini sonra mi deniyim of bilemiyorum yaakafamçokkarıştı
böyle diplerdeki küçük saçlar tel tel fırlıyo sinir oluyorum. ondan ötürü durulanmayan krem aldım...gliserini alsam hangi ara kullanıcam..duştan sonra mavi su kullanıyorum bi de...napayım ya akıl verin bana:sinifsinif:
kızlar geçen gün şamnpuanıma çamterebentin koyacağıma dalgınlıkla gliserin katmışım
bilenler bilir şampuanın kokusunu kıcamını değiştirir terebentin
ama değişim olmadı yıkarken allah allah dedim çıkınca şişeye bi baktım gliserin dökmüşüm
ve saçlarım inanılmaz yumuşak oldu.
şampuana kattım diye sonradan sürmedim saçıma bu halide gayet yumuşak
evet denemei bedava
yine biraz yapış yapış gibi oldu ıslakken
kuruduğunda da yumuşacık
ama umarım dökülme olmaz
valla canım ben bi kere diplerede sürdüm bende dökülme falan olmadı gayet yumuşak oldu ama arkadaşın teki döktüğünü söyledi bende anlamadım yumuşattığı için dökmüş olabilir ama senin dipler kuruysa belki dökmez bi dene bi kerelik bişey olmassa devam edersin oda olmassa kuru saçlara sıcak zeytinyağıda iyi geliyor sen bi gliserini dene sonuca göre olursa devam olmassa başka bi altarnatif düşünürsün ve a m o n r a şampuanına katmış iyi sonuç almış sende kat istersen iyi gelebiliropuyorumnanaktan
mavi su saçlarımı yumuşak yaptı benim...bi de şampuanın içine bal koydum harika yaptı..benim sorunum yumuşaklık değil tellenmesi:sinifsinif:
şu an yumuşacık bak gliserin sürmedim üstelik...hatta taramıyorum ben ellerimle tarıyorum o bile yetiyo...o derece yumuşak..ama neden telleniyo anlamadım gitti...bilmiyorumkismile pantenenin durulanmayan kremini sürdüm şimdi...ama yine tellendikötükedihüso saçlarım uzuyo ondan olabilir mi?[/Q
valla canım tellenmesi derken ne demek istediğini anlamadım ama sanırım elektriklendiğini kastediyorsun yada diplerden böyle havaya dikiliyorsa o zaman yeni saçlardır banada olmuştu bi kez ben fön çektikten sonra bryantinli kremler varya fonexs falan onlardan sürüp yatıştryordum saçımı elektriklenmeyede iyi geliyor hiç bişey yoksa elinde bryantinli krem falan el kremiyle bile ellerini ovuştur sonra saçına sür hatta ben bepantenin kreminide sürüyordum gayet iyi duruyodu kaydirigubbakcemile5 bide tahta tarak öneriyorlar elektrklenmeye karşı metal fırçayla tarıyorsan elektriklenme yapar artık olmassa saçların uzamaını bekleyecen geçiş dönemini kremlerle yatıştırarak atlatırsın daha önce varmıydı böyle bi problemin ?
bende dün aldım uyguladım gliserini sizinde ellerinizde aşırı bi ısınmaya sebep oluyormu arkadaşlar
evet küçük küçük çıkıyo havaya dikiliyo...önceden de bi ara böyle olmuştu...bebe yağı yapmıştım ben saçlarıma sanırım fazla yaptım o da yaktı..:sinifsinif:
diplerden havaya fırlayan saçlarım var bi de uzun saçlar bile yerinde durmuyo artıkkötükedihüso çok pis hırs yaptım,çok sinirlendim saçlarımakötükedihüso yatıştırıcam ben bunları.briyantin iyi gelmiyo bana iyicene tellendiriyo.en iyisi krem yapayım.alsanaalsanasmile mavi suyum bitsin onun yerine de glirerin bebe yağı karışımını yapayım iyisimi.guclubacismile gelişmeleri yazıcam.:hulya:
he bi de benim tarağım hani gliss bi ara şampuanın yanında vermişti ya tahta saplı pilastik bişey ..ondan benimkisi...
ben çok sevdim gliserini..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ellerimi bile yumşacık yaptı.. saçlarım parladı sositosositosositososito bu kadar net bi sonuç almayı beklemiyodum süper bişi:sm_cool:
:dance::dance:sositosositosositososito:sm_cool: :sm_cool::sm_cool: ayy çok seviyorum bu sarı kafaları hislerimi çok güzel tercüman ediyo
ellerime de sürüyorum ben canım şöyle anlatıyım genetik olarak anneminde benimde çok çok kuru cildimiz var. biraz rüzgarda kalsam yanaklarım kurur çatlar kıpkırmızı olur..ellerim falan krem kullanmasam yaşlı elleri gibi pul pul olur...bi bulaşık yıkayım 2 gün ellerim kızarır kabarır falan filan...ve ilk ellerimde denedim ıslak elime yedirdim gliserini 5 gündür pamuk gibi ellerim:sm_cool: krem falanda sürmüyorum üsteliksositosositosositososito şahsen ben tavsiye ediyorum insanlara :icecream::icecream:
mavi suyun bitmedende deneyebilirsin gliserin+bebe yağı +su karıştır uygula bence dipten çıkan saçlar herkesde biraz elektriklenme yapıyor uzun saçlar içinde işte bu üçlü karışımı bi dene bakalım ne olacak a.s