Saç Bakım Ürünleri ---Kuru Saçlara Çilek Yağı---

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
34
çilek yağım vardı evde bi süredir duruyodu bende çilek yağı saçlara kullnılırmı diye bir araştıryodum saç bakım kürlerinde kullanablirmiyiz diye türkçe sayfalarda bişey çıkmadı ama yabancı sayfalarda bunu buldum çevirisi ==>>

Çilek Yağı Anti-kabarmayı Saç Bakımı Koleksiyon lüks harmanı üreten parlaklık silikonları tohum ve nemlendirici çilek yağı veren saç zarif, parlak görünüm ve ipeksi. Özellikle kuru, kıvırcık saçlar için iyi ama uygun tüm saç tipleri için a.s.:enbuyukkk:

benim kuaförüm ve kızı da cilt lekeleri için kullanıyorlar çilek yağınıyerimseniben

kokusu süperrkaydirigubbakcemile2

evet kullandım 2 kez bu hafta içi 2 kez daha kullanırım haftada 2 gün sinemakinin içine katıyorum onu, onun yanında badem ve yılan yağıda kullanıyorum kürün kokusu bildiğiniz çilek kokuyo ayrıca gerçekten aşırı bi yumuşama var saç uçlarım çok kuru ne yaparsam yapıyım o bölgeyi nemli tutamıyordum ama yıkarken bile krem kullanma ihtiyacı duymadım fakat kızlar bu etki çilek yağındanmıdır bilinmez ama süper bi koku verdiği kesin her kürde kullanlıbilir bi arada ayrıca sadece saç uçlarına denicem bakalım o muymuş uçlarındaki nemi tutan yazarım o şekilde kullandıgım zamanda burdan a.s.:teytey:

evet kullandım 2 kez bu hafta içi 2 kez daha kullanırım haftada 2 gün sinemakinin içine katıyorum onu, onun yanında badem ve yılan yağıda kullanıyorum kürün kokusu bildiğiniz çilek kokuyo ayrıca gerçekten aşırı bi yumuşama var saç uçlarım çok kuru ne yaparsam yapıyım o bölgeyi nemli tutamıyordum ama yıkarken bile krem kullanma ihtiyacı duymadım fakat kızlar bu etki çilek yağındanmıdır bilinmez ama süper bi koku verdiği kesin her kürde kullanlıbilir bi arada ayrıca sadece saç uçlarına denicem bakalım o muymuş uçlarındaki nemi tutan yazarım o şekilde kullandıgım zamanda burdan a.s.:teytey:

kuruluğa iyi gelmesine sevindim belki ben de kullanırım, peki kabarmaya da bi faydası var mı canım:uhm:

kuruluğa iyi gelmesine sevindim belki ben de kullanırım, peki kabarmaya da bi faydası var mı canım:uhm:
Canım ben araştırırken ilk yazdıgım mesajda yazanlar yazıyodu anti kabarma kuruluk kırıklar falan ingilizce oldugu için tam açıklamasını anlayamadım yazdıklarım duruyo denemedende bazı şeyler tam kesinlik kazanmıyor elimizde olan imkanları denemeke fayda var canım a.s.
Monica kullanıcısından alıntı
benim kuaförüm ve kızı da cilt lekeleri için kullanıyorlar çilek yağını

kokusu süperr

peki geçiyo muymuş bi sorar mısın canım

bende merak ettim... a.s.:enbuyukkk:

X