merhabalar ben hemen sorunumu anlatayim .aslinda saclarim tam olarak kurumu ben hala anlamadim uclari böyle nasil desem ince tiftik tiftik ama dipleri gayet yagli gibi ne kullandiysam olmadi bazen düzlestirici yaptigimda uclari yanacak diye korkuyorum ama diplerde okadar yagliki fön tutmuyor neler yapabilirim
saçların yağlı da boyları kurumuş. Yok cnm bunun çaresi kolay kolay benim de saçlarım öyle. Nem maskeleri yapacaksın ben de yapıyorum ama pek gelişme yok ya.. Bi de saçını boyama. Bu sorunun tek çaresi yeni saçlarını beklemek bence. Yağlı saçlar için olan şampuanları kullan. Bitkisel şamuanlar o tiftik yerleri daha da kurutur haberin olsun.
saçların yağlı da boyları kurumuş. Yok cnm bunun çaresi kolay kolay benim de saçlarım öyle. Nem maskeleri yapacaksın ben de yapıyorum ama pek gelişme yok ya.. Bi de saçını boyama. Bu sorunun tek çaresi yeni saçlarını beklemek bence. Yağlı saçlar için olan şampuanları kullan. Bitkisel şamuanlar o tiftik yerleri daha da kurutur haberin olsun.
1 yıl içinde saçların uzar tatlım merak etme benim de saçlarımın başına gelmeyen kalmamıştı ben de kestirdim bakımlar sayesinde 1 yılda uzattım saçlarımı şu an sütyenimin altına düştüler bi de ben dayanamadım postiş aldım ama artık pek bi fark yok sadece gür göstermek için kullanıyorum. Ben de hala araştırıyorum şampuan işini ama deneyerek bulcaz başka çaremiz yok tam hah aradığım şampuanı buldum diyosun sonra o alışkanlık yapıyo saçlar gene sönük. 1 kere kullanmıştım palmolive in sarı kutulu şampuanı tam bize göreydi ama her yerde satılmıyo bu palmolive şampuanları galiba bnm kardeşim getiriyo şu anda da palmolive in ısırganlı şampuanını kullanıyorum kaçak gibi bişi üstünde türkçe bi sözcük yok. Çok pahalı şampuanlar almaya gerek yok bence. Bitkisel şampuan al mesela ısırganlı ama sürekli kullanma bi bitkisel bi normal çünkü saçlarımıza hacim veren silikon bitkisellerde yok. Şimdi saçlarında kırık kalmamıştır kimyasal da kalmadıysa süper. Ben bazen bebe şampuanı da kullanıyorum ama boyalı saçlara gitmiyo saçının doğal olması lazım.
Bi de saç uzatan maskeler var mesela sinamekili maske onu forumdan bulursun. Nem maskesi de zeytinyağını kızdır içine yumurta bal koy sür saçına streçle bekletebildiğin kadar beklet. Bi de banyoda son durulama suyuna sirke koyarsan o da işe yarıyor.
merhaba saçlarım aşırı dökülmekle beraber uç kısımları hatta yarısına kdr çok kuru:18:çatal çatal şekil almıyor diplerinde sorun yok
krem kullanmak istemiyorum önerebileceğiniz bi ürün var mı?