Şampuan ve Saç Kremleri Kuru saçlar için şampuan önerisi olan

Miranda32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
255
143
Kızlar şu an yves rocher kullanıyorum dahada kuruttu saçımı lütfen kuru saçlara iyi gelen saçın nemini artıran şampuan önerisi olan varsa yardımcı olsun çok sevinirim

Kızlar şu an yves rocher kullanıyorum dahada kuruttu saçımı lütfen kuru saçlara iyi gelen saçın nemini artıran şampuan önerisi olan varsa yardımcı olsun çok sevinirim
Dalin 🐥🐥🐥 ben cozumu onda buldum.. saten doktorlar da saf sampuan onerir kuru cilt icin.. denemenizi tavsiye ederm 🐣🐣

sampuanda pantane sac kremindede pantane onarici sac kremi kullaniorm baya fark etti bende.keçe gibi oluodu saclarim artik yumusacik.3 dakika masaj yapiorum sac kremini .simdi bide yagini da aldim yikama sonrasi deniyecegim

Yazılan şampuanları kullanmayın.
Market şampuanlarını bırakın.
Şu an tam da Gratis indirimi olan Hask şampuanlarına yönelin.

yves rocher iyidir aslında bunun yanı sıra saç bakım yağıda kullansan aslında destekleyerek daha iyi olur yok yinede çok kuruttu dersen ki doğal şampuanlar genel olarak gerçekten kurutuyor ozaman market şampuanları tercih et.. bi süre market şampuanı kullanarak saçının nemini geri kazanabilirsin.. ben öyle yapıyorum doğal şampuanlarla saçımı bigüzel arındırıyorum baktım ki kurumaya yöneliyor ozaman market şampuanlarına dönüyorum o şekilde denge kuruyorum..

X