Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriKuru saçlar için şampuan önerisi olan
Kızlar şu an yves rocher kullanıyorum dahada kuruttu saçımı lütfen kuru saçlara iyi gelen saçın nemini artıran şampuan önerisi olan varsa yardımcı olsun çok sevinirim
Kızlar şu an yves rocher kullanıyorum dahada kuruttu saçımı lütfen kuru saçlara iyi gelen saçın nemini artıran şampuan önerisi olan varsa yardımcı olsun çok sevinirim
yves rocher iyidir aslında bunun yanı sıra saç bakım yağıda kullansan aslında destekleyerek daha iyi olur yok yinede çok kuruttu dersen ki doğal şampuanlar genel olarak gerçekten kurutuyor ozaman market şampuanları tercih et.. bi süre market şampuanı kullanarak saçının nemini geri kazanabilirsin.. ben öyle yapıyorum doğal şampuanlarla saçımı bigüzel arındırıyorum baktım ki kurumaya yöneliyor ozaman market şampuanlarına dönüyorum o şekilde denge kuruyorum..