- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Şampuan ve Saç Kremleri Kuru saçlar için şampuan önerisi olan
- Konu Sahibi Miranda32
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalin ben cozumu onda buldum.. saten doktorlar da saf sampuan onerir kuru cilt icin.. denemenizi tavsiye edermKızlar şu an yves rocher kullanıyorum dahada kuruttu saçımı lütfen kuru saçlara iyi gelen saçın nemini artıran şampuan önerisi olan varsa yardımcı olsun çok sevinirim
reklam gibi oldu ama hic alakam yoksampuanda pantane sac kremindede pantane onarici sac kremi kullaniorm baya fark etti bende.keçe gibi oluodu saclarim artik yumusacik.3 dakika masaj yapiorum sac kremini .simdi bide yagini da aldim yikama sonrasi deniyecegim
Ketoral yada nizoral kullanabilirsiniz onu kesmek icin:)Bende aynı dertten şikayetçiyim bi de saç derim dökülüyor sürekli
şampuan di mi saç kremi vs değilKetoral yada nizoral kullanabilirsiniz onu kesmek icin:)
Dalin bi dönem kullandım ama çok dolaştırdı aşırı zor açıyordum kopuyordu saçlarım artık o dereceeDalin ben cozumu onda buldum.. saten doktorlar da saf sampuan onerir kuru cilt icin.. denemenizi tavsiye ederm
Saç kremi dökülme yaptı mı peki?sampuanda pantane sac kremindede pantane onarici sac kremi kullaniorm baya fark etti bende.keçe gibi oluodu saclarim artik yumusacik.3 dakika masaj yapiorum sac kremini .simdi bide yagini da aldim yikama sonrasi deniyecegim