Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru saç uçları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım sen katı kremlerden sürdüysen oyle olur tabiikide yumuşak kıvamlılar varya arko nemin özellikle bi kremi vardı reklamlarda çıkıodu o cok guzel yumuşacıkta yumuşacık yapıo saç uclarını

hihoyyyt

ben glissin hiç bir ürününü denemem asla saçım zamnla o gliss ürünlerinden mahvolmuştu ilk 6 ay saçım iyidi 6aydan sonra saçlarım yıpranmaya başlamıştı glissi bıraktım komşumdada glissin bakım ürünleri var oda pek memnun değil kürüne kadar almış

bu gliss varya bu gliss:mymeka: galiba benim sacımın dökülmesine sebep oluyo:uhm: ya saclarım bukadar dökülmezdi benim.. bu sıvı sac kremini kullandıgımdan beri asırı dökmeye basladı... oysa cokta memnun kalmıstım

aynen arkadaşım bende katılıyorum gliss kullandığım dönmelerde özelliklede 6 aydan sonra artık yıpratmaya başaladı ve saçlarım yarı yarıya dökmüştü

Aaa bende gliss almayı düşünüyodum yaw!Neyse almam artık tırstım:bbo:
Benimde saçlarım kuru ya..Parlak olmasını istiyorum ama olmuyor bi türlü..Şu zeytinyağı ve bal dikkatimi çekti yazan arkadaş çok güzel yaptı diyor denicem..
Ayrıca Loreal Paris Elseve şampuanını tavsiye ederim saç tipine göre alın hem yumuşatıyor hemde kokusuna bayılıyorum bende burdan okudum aldım bu şampuanı memnunum yani umarım sonradan kötü olmaz:1rolleyes::1hug:

benimde aynı senin gibi boyadan ve jöle kullanmaktan oluyor. kestirmekten başka çare yok. yağlar işe yaramaz.

Jöle den deqil benim erkek bi kuzen var sürekli sürüyo saçları süper yumusacık ve düm düz :) saçları normalde hafif hatta çok az dalgalı

kızlar,çok kuru ve çok yıpranmış saçlar için schwarskopf'un "indola innova" serisinin saç onarım kapsülünü öneriyrm.ürün balık yağı hapı görünümünde.kapsül içinde.bir üründe 10 tane kapsül var sanırım.kullanımı ise şöyle: bir tane kapsülü alıp deliyorsunuz içinden çıkan sıvıyı kuru ya da nemli saç uçlarınıza yediriyorsunuz.haftada 1 kere 1 kapsül.saçlarınız ipek gibi oluyr.haftada bir kere yapılıyor.ürünün görünümü:

Eki Görüntüle 164345

fiyatı nekdar işe yaroyomu gerçekten?

susam yağı kırıklara iyi geliyor acucukta bepanten sürün tamamdıııırrrrr

kızlar bu bebek yağı iyi geliomu...kafama yatan bi oldu yazdıklarınızdan...saçlarım inanılmaz yıpranmış bir durumda..koyu renkten kurtuldum istediğim renk şu an...keşke kendim boyamasaydım eskiden şimdiki gibi hep kuaförde boyatsaymışım...koyu renkten kurtulcam diye saçlarım mahvoldu...kestirmekte istemiorum...

Benimde saç uçlarım çok kuruydu fakat şimdi yumuşacıklar ve parlaklar.Banyoya girmeden önce susam yağı,badem yağı ve hint yağını eşit ölçüde karıştırıp saçlarıma sürüyorum.Yarım saat kadar bekletip yıkıyorum.Hem çabuk uzatıyor hemde yumuşatıp parlaklık veriyor.

şu badem yağı yokmu badem yağı harika bir şey yarım saat az 1 saat beklet daha iyi sonuç alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…