Bu ay iki defa yumurlamis olabilir misinizkızlar meraba sorum olacaktı ben bu ay oluvasyon testi kullandım ve ayın 26 sı pik 27 çatladı ve o gün baya bi kasık ağrım vardı anladım yumurtanın çatladığını 4 gün sonra ara ara sadece sağ kasığım ağrıdı evde son bir oluvasyon testim kalmıştı cumartesi günü onu deniyeyim dedim tekrardan pik çıktı baya koyu ve ben pazartesi kan verdim sonuç negatif çıktı ve benim sat 10 ocak hala sağ kasıgımda ağrı var ve 3 gündür akıntı ve sefaf olarak geliyor. kızlar durumum nedir gebelik istiyenlerdenim benimde sürekli düşük oluyor ve ben adetimin 2. dününden başlayarak havuç ve incir kürü de denemiştim. gebe olma ihtimalim nedir sizce?
bilmiyorum ki 27sinde catladi esimle degerlendirdik ama sorunlarim tekrar devam ediyor. ve az once sag kasik yani resmen bicak gibi agri girdi tekrar gitti anlamadim acaba incirden mi bu ay boyle olduBu ay iki defa yumurlamis olabilir misiniz
Bence de incir hormonları iyi yönde etkiliyorbilmiyorum ki 27sinde catladi esimle degerlendirdik ama sorunlarim tekrar devam ediyor. ve az once sag kasik yani resmen bicak gibi agri girdi tekrar gitti anlamadim acaba incirden mi bu ay boyle oldu
bilemedim iste gebelik var midir sabak kaset test yapsam cikar mi silikte olsaBence de incir hormonları iyi yönde etkiliyor
Bence adetinizi bekleyinbilemedim iste gebelik var midir sabak kaset test yapsam cikar mi silikte olsa
bencede sagolBence adetinizi bekleyin
İncir kürünü adetten sonra mi icemeye başlamak lazım bilginiz vae mibencede sagol
hayır ben adetin 2. günü başladım 12. günü ise havuç suyu ile karıstırıp içtimİncir kürünü adetten sonra mi icemeye başlamak lazım bilginiz vae mi
Arkadaşlar bu ay adet bittikten hemen sonra kuru incir tüketmeye başladım yumurtlama döneminden bugüne sürekli akinti ve kasık ağrısı yaşıyorum adetime 10gun var heran adet olacak gibi sancılarim oluyor ve sürekli akıntı hali var bu akıntı ve sancılar normal mi ?
Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda nasip etsin tekrar inşallah.Ben daha önce incir ile hamile kaldım ne yazık ki düşük le sonuçlandı umudunuzu bitirmeyin Rabbimden ümit kesilmezKürü nasıl yaptın benimde kist vs. Yok ama denedik olmadi . Özür dilerim ama kürü yaparken ilişkiye girebiliriz değil mi
Ilk aydan mi hamile kaldinizBen de ilk gebeliğime soğan kürü vesile oldu ama 16 haftalıkken düşük yaptım inşaallah sağlıkla nasip etsin tüm isteyenleree
Evet öyle oldu şimdi de istiyorum ama tık yokIlk aydan mi hamile kaldiniz
günlük mü acaba?Ben kürünü değilde günde 2-3 tane yiyorum klomenle beraber bakalımmm
Evet hergün tüketmeye çalişiyorum. Etkisini görürsem haber ederimm haftaya kontrolüm vargünlük mü acaba?
tamam teşekkür ederim :)Evet hergün tüketmeye çalişiyorum. Etkisini görürsem haber ederimm haftaya kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?