Gebeliğe Hazırlık Kuru incir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.176
5.163
158
39
Arkadaşlar bu ay adet bittikten hemen sonra kuru incir tüketmeye başladım yumurtlama döneminden bugüne sürekli akinti ve kasık ağrısı yaşıyorum adetime 10gun var heran adet olacak gibi sancılarim oluyor ve sürekli akıntı hali var bu akıntı ve sancılar normal mi ??

Merhaba,
Kuru incir yumurtlamayi mı sağlıyor yumurta kalitesini artırıyor mu?

Ben de aynı durumdayim bu soruya cevap arıyorum havuç incir kürü yaptım yumurtlamadan sonra bıraktım ama bata 6 gün var aşırı kasık ağrılarım oluyor ya hormonlarımiz iyi çalışıyor ya da Minnoş var

Merhaba,
Kuru incir yumurtlamayi mı sağlıyor yumurta kalitesini artırıyor mu?
İncir kürü yumurtlamayı sağlıyor hem kalite arttırıyor havuçla beraber yapılınca da yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyor İbrahim Saraçoğlunun konusmlarini dinle bu konuda istersen detaylı bilgi veriyor

Akıntın şeffaf mi

Merhaba bende bu ay kuru incir zeytinyağı kürü uyguluyorum. Normal zamanda yumurtlama oldu ovulasyon testi ile takip ettim. Sizde olduğu gibi adete 10 gün kala bende de karın ağrısı oldu özellikle rahim bölgesine bir iki gün bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu. Akıntı hafif oluyor bende de. Çok merak etmiştim normal mi diye ama bulamadım. İnşallah burda öğreniriz

Benim de akintimda fazlalık yok normal seyrinde hepimizde aynı durum varsa incirin etkisi ümidim bir daha kırıldı

Bende yoğun akıntı ve hala devam ediyor kasık ağrılarım da var hatta adet geldi sanıyorum bakıyorum ki yoğun akıntı 2gun önce gece kahverengi leke geldi devamı gelmedi adete 3gun kaldı merak içinde sabırsızlıkla bekliyorum

Yaa ben olsam hemen test yaparım iki gün daha geçsin diye sabredemiyorum

Sizin belki de yerleşme kanaması olabilir mmi acaba? İnşallah öyledir.
Benim de adete 6 gün var kasık ağrısı, bel ağrısı, akşama doğru mide bulantısı ve akıntı hafif var

Benim de akintimda fazlalık yok normal seyrinde hepimizde aynı durum varsa incirin etkisi ümidim bir daha kırıldı
Ben daha önce incir ile hamile kaldım ne yazık ki düşük le sonuçlandı umudunuzu bitirmeyin Rabbimden ümit kesilmez

Ben daha önce incir ile hamile kaldım ne yazık ki düşük le sonuçlandı umudunuzu bitirmeyin Rabbimden ümit kesilmez
Ben de ilk gebeliğime soğan kürü vesile oldu ama 16 haftalıkken düşük yaptım inşaallah sağlıkla nasip etsin tüm isteyenleree

Sizin belki de yerleşme kanaması olabilir mmi acaba? İnşallah öyledir.
Benim de adete 6 gün var kasık ağrısı, bel ağrısı, akşama doğru mide bulantısı ve akıntı hafif var
Evet çoğu yerde okudum yerleşme kanaması cogü kişide 1hafta önce leke olarak gelirmiş inşallah öyledir hayırlısı olsun Rabbim hepimize tattirsin o duyguyu

Ben de ilk gebeliğime soğan kürü vesile oldu ama 16 haftalıkken düşük yaptım inşaallah sağlıkla nasip etsin tüm isteyenleree
Aminnn inşallah sağlıkla hayırlısı ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin önce bizlere

kızlar meraba sorum olacaktı ben bu ay oluvasyon testi kullandım ve ayın 26 sı pik 27 çatladı ve o gün baya bi kasık ağrım vardı anladım yumurtanın çatladığını 4 gün sonra ara ara sadece sağ kasığım ağrıdı evde son bir oluvasyon testim kalmıştı cumartesi günü onu deniyeyim dedim tekrardan pik çıktı baya koyu ve ben pazartesi kan verdim sonuç negatif çıktı ve benim sat 10 ocak hala sağ kasıgımda ağrı var ve 3 gündür akıntı ve sefaf olarak geliyor. kızlar durumum nedir gebelik istiyenlerdenim benimde sürekli düşük oluyor ve ben adetimin 2. dününden başlayarak havuç ve incir kürü de denemiştim. gebe olma ihtimalim nedir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…