Ben de aynı durumdayim bu soruya cevap arıyorum havuç incir kürü yaptım yumurtlamadan sonra bıraktım ama bata 6 gün var aşırı kasık ağrılarım oluyor ya hormonlarımiz iyi çalışıyor ya da Minnoş varArkadaşlar bu ay adet bittikten hemen sonra kuru incir tüketmeye başladım yumurtlama döneminden bugüne sürekli akinti ve kasık ağrısı yaşıyorum adetime 10gun var heran adet olacak gibi sancılarim oluyor ve sürekli akıntı hali var bu akıntı ve sancılar normal mi ??
İncir kürü yumurtlamayı sağlıyor hem kalite arttırıyor havuçla beraber yapılınca da yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyor İbrahim Saraçoğlunun konusmlarini dinle bu konuda istersen detaylı bilgi veriyorMerhaba,
Kuru incir yumurtlamayi mı sağlıyor yumurta kalitesini artırıyor mu?
Akıntın şeffaf miArkadaşlar bu ay adet bittikten hemen sonra kuru incir tüketmeye başladım yumurtlama döneminden bugüne sürekli akinti ve kasık ağrısı yaşıyorum adetime 10gun var heran adet olacak gibi sancılarim oluyor ve sürekli akıntı hali var bu akıntı ve sancılar normal mi ??
Benim de akintimda fazlalık yok normal seyrinde hepimizde aynı durum varsa incirin etkisi ümidim bir daha kırıldıMerhaba bende bu ay kuru incir zeytinyağı kürü uyguluyorum. Normal zamanda yumurtlama oldu ovulasyon testi ile takip ettim. Sizde olduğu gibi adete 10 gün kala bende de karın ağrısı oldu özellikle rahim bölgesine bir iki gün bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu. Akıntı hafif oluyor bende de. Çok merak etmiştim normal mi diye ama bulamadım. İnşallah burda öğreniriz
Evet renksiz kokusuz akıntı şuan adete gün var hala devam ediyorAkıntın şeffaf mi
Bende yoğun akıntı ve hala devam ediyor kasık ağrılarım da var hatta adet geldi sanıyorum bakıyorum ki yoğun akıntı 2gun önce gece kahverengi leke geldi devamı gelmedi adete 3gun kaldı merak içinde sabırsızlıkla bekliyorumMerhaba bende bu ay kuru incir zeytinyağı kürü uyguluyorum. Normal zamanda yumurtlama oldu ovulasyon testi ile takip ettim. Sizde olduğu gibi adete 10 gün kala bende de karın ağrısı oldu özellikle rahim bölgesine bir iki gün bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu. Akıntı hafif oluyor bende de. Çok merak etmiştim normal mi diye ama bulamadım. İnşallah burda öğreniriz
Yaa ben olsam hemen test yaparım iki gün daha geçsin diye sabredemiyorumBende yoğun akıntı ve hala devam ediyor kasık ağrılarım da var hatta adet geldi sanıyorum bakıyorum ki yoğun akıntı 2gun önce gece kahverengi leke geldi devamı gelmedi adete 3gun kaldı merak içinde sabırsızlıkla bekliyorum
Sizin belki de yerleşme kanaması olabilir mmi acaba? İnşallah öyledir.Bende yoğun akıntı ve hala devam ediyor kasık ağrılarım da var hatta adet geldi sanıyorum bakıyorum ki yoğun akıntı 2gun önce gece kahverengi leke geldi devamı gelmedi adete 3gun kaldı merak içinde sabırsızlıkla bekliyorum
Ben daha önce incir ile hamile kaldım ne yazık ki düşük le sonuçlandı umudunuzu bitirmeyin Rabbimden ümit kesilmezBenim de akintimda fazlalık yok normal seyrinde hepimizde aynı durum varsa incirin etkisi ümidim bir daha kırıldı
Hüsran uğramaktan korkuyorum adetim düzenli önümde ki 3 gün inanın 3sene olduYaa ben olsam hemen test yaparım iki gün daha geçsin diye sabredemiyorum
Ben daha önce incir ile hamile kaldım ne yazık ki düşük le sonuçlandı umudunuzu bitirmeyin Rabbimden ümit kesilmez
Evet çoğu yerde okudum yerleşme kanaması cogü kişide 1hafta önce leke olarak gelirmiş inşallah öyledir hayırlısı olsun Rabbim hepimize tattirsin o duyguyuSizin belki de yerleşme kanaması olabilir mmi acaba? İnşallah öyledir.
Benim de adete 6 gün var kasık ağrısı, bel ağrısı, akşama doğru mide bulantısı ve akıntı hafif var
Aminnn inşallah sağlıkla hayırlısı ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin önce bizlereBen de ilk gebeliğime soğan kürü vesile oldu ama 16 haftalıkken düşük yaptım inşaallah sağlıkla nasip etsin tüm isteyenleree
Amin inşallah cümlemizeEvet çoğu yerde okudum yerleşme kanaması cogü kişide 1hafta önce leke olarak gelirmiş inşallah öyledir hayırlısı olsun Rabbim hepimize tattirsin o duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?