• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru incir ve havuç suyu kürü ile selamlaaaar :)

melos0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
119
49
48
29
Sevgili yaşıtlarım reşitlerim büyük veya küçüklerim forumdan beni tanıyan tanımayan burda olma sebebimi yine yeniden bilip tahmin eden herkese selam olsun öncelikle 🤭🙈🤎
2/3 ay gibi bir süre ara vermenin ardından yeniden ayağa kalktım ve bebiş için yola koyuldum tekrardan. Ve şimdi ise 4 gündür yapmış olduğum kür ile buradayım hasbihal etmek için sizlerle. Çok olumlu sonuçlar alanları duydum ve okudum inşallah bende o listeye dahil olurum. Evet var mı hiç buralar da acaba DR. İbrahim Saraçoğlunun bu muhteşem kürü ile olumlu bir sonuç elde eden veya şuan benim gibi yeni başlayan 🙈🙈🙈

Kimseler gelmemiş yahu 🥺🙄
Bende fikir alışverişi yaparız kürü yapan varsa birlikte hareket ederiz diyordum oysa ki 😞
Peki ben yaklaşık 10 gündür bu kürü yapıyorum karnımda ki şişlik ve gün aşırı mide bulantım olması normal midir acaba ki 🤔 yumurtalarım sanki halay çekiyor tıpkı yumurtamın gelişmesi için iğne kullandığım zamanlarda ki gibi, sanırım işe yarıyor bu kür ciddi anlamda...

Kimseler gelmemiş yahu 🥺🙄
Bende fikir alışverişi yaparız kürü yapan varsa birlikte hareket ederiz diyordum oysa ki 😞
Peki ben yaklaşık 10 gündür bu kürü yapıyorum karnımda ki şişlik ve gün aşırı mide bulantım olması normal midir acaba ki 🤔 yumurtalarım sanki halay çekiyor tıpkı yumurtamın gelişmesi için iğne kullandığım zamanlarda ki gibi, sanırım işe yarıyor bu kür ciddi anlamda...
Bende konuyu yeni açtın zannettim şimdi görünce niye kimse gelmemiş buraya 🥺
Ben hiç kür falan denemedim canım baya tembelim heralde ama takip ederim burayı.
Zor gelmezse denemek isterim bakalım 🙈

Bende konuyu yeni açtın zannettim şimdi görünce niye kimse gelmemiş buraya 🥺
Ben hiç kür falan denemedim canım baya tembelim heralde ama takip ederim burayı.
Zor gelmezse denemek isterim bakalım 🙈
Merabaaaa 🙈 sonunda biri gelmiş hoşgelmiş 🥰 bende ilk defa kür deniyorum yoğun istek üzerine yoksa daha önce hiç bu tarz bişey yapmamıştım ama aşırı şişkinim ve midem çok bulanıyor reglime 10 gün kalmasa hamileyim derdim valla 🤪😅

Merabaaaa 🙈 sonunda biri gelmiş hoşgelmiş 🥰 bende ilk defa kür deniyorum yoğun istek üzerine yoksa daha önce hiç bu tarz bişey yapmamıştım ama aşırı şişkinim ve midem çok bulanıyor reglime 10 gün kalmasa hamileyim derdim valla 🤪😅
Ya bakalım deneyenler varsa gelirler söylerler bizde bilgileniriz.
Nasıl kullanıyorsun sen.

4 su bardağı klorsuz suda ayrı ayrı 4 adet havucu ve 7 adet kuru inciri haşlıyorum sonra süzgeçle süzüp ılımalarını bekleyip ikisini karıştırıyorum İbrahim saraçoğlunun tarif ettiği şekilde, ılıdıktan sonra günde iki defa tüketiyorum yaklaşık 2 gün kadar gidiyor sonra tekrar yapıyorum. Şimdi ramazan dolayısıyla iftardan sonra Bi bardak bide sahur bitimi Bi bardak içiyorum işte bu şekilde yapıyorum ben

Sevgili yaşıtlarım reşitlerim büyük veya küçüklerim forumdan beni tanıyan tanımayan burda olma sebebimi yine yeniden bilip tahmin eden herkese selam olsun öncelikle 🤭🙈🤎
2/3 ay gibi bir süre ara vermenin ardından yeniden ayağa kalktım ve bebiş için yola koyuldum tekrardan. Ve şimdi ise 4 gündür yapmış olduğum kür ile buradayım hasbihal etmek için sizlerle. Çok olumlu sonuçlar alanları duydum ve okudum inşallah bende o listeye dahil olurum. Evet var mı hiç buralar da acaba DR. İbrahim Saraçoğlunun bu muhteşem kürü ile olumlu bir sonuç elde eden veya şuan benim gibi yeni başlayan 🙈🙈🙈

Ben de 5 gündür yapıyorum kürü. Ama bir belirti yaşamıyorum kür ile alakalı. Yumurtlarda hareket vs bi geri bildirim yok henüz :) 4 aydır deniyoruz bizde. İnş sonuç alırız

4 su bardağı klorsuz suda ayrı ayrı 4 adet havucu ve 7 adet kuru inciri haşlıyorum sonra süzgeçle süzüp ılımalarını bekleyip ikisini karıştırıyorum İbrahim saraçoğlunun tarif ettiği şekilde, ılıdıktan sonra günde iki defa tüketiyorum yaklaşık 2 gün kadar gidiyor sonra tekrar yapıyorum. Şimdi ramazan dolayısıyla iftardan sonra Bi bardak bide sahur bitimi Bi bardak içiyorum işte bu şekilde yapıyorum ben
Ben sadece incir yapıyorum 5 gündür havucu ne zaman katmalıyım

Tabi ben yine dayanamadım.. Adetime 4-5 gün kadar kaldı kızlar, bu ne biçim bir testtir ikinci çizginin kenar çizgileri var fakat içi kırmızı değil benle dalga geçiyor sanırım, neyse sakinim yaa 🥺🙃🙂🙃

Eklentiler

• IMG_20210509_145347.jpg
    IMG_20210509_145347.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 427
İncir kürüyle hamile kaldı benim arkadaşım.
Benimde bu ay 19 gün oldu kullanalı 2 gün daha içmem gerekiyordu 21 gün olması için ama son yaptığım su dışarda kalmış bozulmuş ve evde incir bitmiş ve dışarıda heryer kapalı son 2 günlük olan kısmı içemedim yani 😭😭

Merhaba kizlar bende baslamayi dusunup hep erteleyenlerdenim bugun adetimin 18. Gunu ve hala ovulasyin testinde yumurtlama yok yasim 38

Ben 2 ay önce denedim canım ve o ay hamile kaldım. Kesinlikle deneyin ☺️ Ayrıca benim lh değerim 14 çıkmıştı.

Ben 2 ay önce denedim canım ve o ay hamile kaldım. Kesinlikle deneyin ☺️ Ayrıca benim lh değerim 14 çıkmıştı.
Biraz detay verebilir misiniz rica etsem kaç gün kullandınız ilk ay ve kürü benim uyguladığım gibi mi uyguladınız? Gebeliğiniz hayırlı olsun bu arada 🤗

Adetim bittikten bir kaç gün sonra aklıma geldi yapmak. 7 incir 2 havucu yarımşar lt hazır su ile ayrı tencerelerde , incir 15 dk, havuç 20 olmak üzere kaynatıp, soguyunca süzüp taneler almadan karıştırıyordum sabah aç karınla ve akşam yatmadan bir bardak içiyordum. Ben adetime daha 8 gün varken öğrendim gebe olduğumu. Önce normal gebelik testi yaptm ince silik çıkıyordu, sonra erken gebelikle öğrendim , kanlada belli oldu zaten. Darısı hepinize olsun inşallah 🙏🏻

Back