kuru fasulye

severussnape

bir pko lu
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
2.052
3.936
133
31
evlendikten sonra yemek yapmayı öğrenmek arkadaşlar kuru fasulyeyi düdüklüde yapıyorum ancak hiç yoğun kıvamlı bir kuru yapamadım fasulyelerim iyi pişiyor ancak su gibi oluyor yemeğin kıvamı..suyunu çok koymuyorum daha mı azaltmalıyım..nedir püf noktası

Aksamdan ıslayın. Isladıgınız suyu dökun yanlız. Düdüklüde kaynadiktan sonra yaklaşık 20 dk haslayin. Ayri bir tencerede sogani kavurduktan sonra 1 yemek kaşığı un koyup beraber kavurun. Rendelenmis domates ve salcayi ekleyip üzerine fasulyeleri koyduktan sonra 2-3 dk kavurun ve düdüklüdeki suyu (veya et suyu) üzeri gecmiycek kadar dökün. Ben böyle yapiyorum. Gerçekten cok ama cok kivamli ve lezzetli oluyor... Simdiden ellerinize sağlık

bende geceden isliyorm. sonra o suyunu .suzuyorum guzelce. yikiyorm bence fasulyeyi biraz jazla koyun. duduklud biraz eti. hasliyorum yumusasin diye. soganimi kavuruyorum. biraz sarimsak rendeliyorm .sonra ettide kavuruyorum. salcayla berabr sonra .fasulyemi. ekliyorm guzelce kavuruyorm harmanlasana kadar. baharatlarimi tuzumu ekliyorm .suyu. tasmayamcak. sekilde. koyuyorm. su kaynar olmasi lazim bir .20 dakika guzelce . pistiten sonra tencereme koyuyorm. orda da bir 10 pisiriyorm sonuc harika

Bu arada denedikten sonra sonucu paylaşırsaniz mutlu olurum. Inş yardımcı olabildim

teşekkür ederim bayanlar deneyip sonucu yazcam ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…