Bide onu deneyeyim sinir oluyorum artık yabunlari yapinca diri olmazki hele dudukludee
ya dudukluyu degistirin yada fasulyeyi :)
bim in fasulyesi guzel oluyor
3 dk da pisirende var 15 dk da daBide onu deneyeyim sinir oluyorum artık ya
Düdüklüde mi var sorun anlamadım kaç dk dursun duduklude?
Kullanamıyorum ki hiç bişe pişirmedim Düdüklüde de sorun var heralde3 dk da pisirende var 15 dk da da
dudukluden dudukkuye fark oluyor
seninkini dneeyip gormen lazim
eti mesela kaç dk tutuyorsun?
hopppalaa 30 dk çok deilmi ne anladik biz bu dudukden o zaman yaaaa :)Sizin nohut ve fasulye de bir sorun var, akşamdan ısladığınız fasulye, nohut diri kalmaz, hele düdüklü de imkanı yok, benim düdüklüm ki en basit düdüklülerden akşamdan ısladığım nohut 30 dakika da nerdeyse dağılacak hale geliyor.
Nereden hatırımda kalmış bilmiyorum ama nohut ve fasulyeyi ıslatırken karbonat koyun biraz, birde öyle deneyin.
Benimki eski en az 10 yıllık ama ben memnunum. Emektarıma laf yokhopppalaa 30 dk çok deilmi ne anladik biz bu dudukden o zaman yaaaa :)
benim dudukluden beteride var deemekki :)
ahaahha yapma patroniçem 30 dk da duduksuzde pi$mezmikiiineeBenimki eski en az 10 yıllık ama ben memnunum. Emektarıma laf yok
Nohut mu? Yemeği nasıl sevdiğine bağlı, nohut ve fasulyeyi diri sevmem iyice yumuşamış olacak, 30 dakika da hiçbir yemeği pişirmem ki ben, patates Yemeğini bile 45 dakikadan evvel indirmedim ocaktan.ahaahha yapma patroniçem 30 dk da duduksuzde pi$mezmikiiinee
bende sevmem diriNohut mu? Yemeği nasıl sevdiğine bağlı, nohut ve fasulyeyi diri sevmem iyice yumuşamış olacak, 30 dakika da hiçbir yemeği pişirmem ki ben, patates Yemeğini bile 45 dakikadan evvel indirmedim ocaktan.
Bazı nohutlar gerçekten hem epey irileşiyor ıslayınca hemde çok lezzetli oluyor, denemek için açık nohut almıştım sürekli alışveriş yaptığım yerden şahane çıktı ama bitmiş, gelsin yine ondan alırım, bak benimde canım çekti şimdigerçi ben ezogelinden yesil fasulyesine,
bende sevmem diri
himm yarina nohutmu pisirsem napsammm
son oldugum nohut islayinca kocaman oluyorr
konu sahibesi sanada resim gonderrrim unutmazsam nohutlarimin:)
Nohut mu? Yemeği nasıl sevdiğine bağlı, nohut ve fasulyeyi diri sevmem iyice yumuşamış olacak, 30 dakika da hiçbir yemeği pişirmem ki ben, patates Yemeğini bile 45 dakikadan evvel indirmedim ocaktan.
Gel birlikte çıkalım topiktenSeni izlemeden çıkarcam mune.
Akşam aksam bu yemek muhabbetleri öldürecek beni
Heheh:)) olurgerçi ben ezogelinden yesil fasulyesine,
bende sevmem diri
himm yarina nohutmu pisirsem napsammm
son oldugum nohut islayinca kocaman oluyorr
konu sahibesi sanada resim gonderrrim unutmazsam nohutlarimin:)
yaaaaaaaa yaninada pirinç pilaviiiiiBazı nohutlar gerçekten hem epey irileşiyor ıslayınca hemde çok lezzetli oluyor, denemek için açık nohut almıştım sürekli alışveriş yaptığım yerden şahane çıktı ama bitmiş, gelsin yine ondan alırım, bak benimde canım çekti şimdidiri ve aşırı sulu sevmiyorum yemekleri nedense, aman gece gece yemek konularını okumamak lazım, acıktırıyor
ahahah nispet hiç aklima gelmemisti ama iyi fikirrrHeheh:)) olurnispet olsun bana da
Arpa şehriyeli ve tereyağlı mmmmmm yemede yanında yatyaaaaaaaa yaninada pirinç pilaviiiii
ben gidip nohut isliyorum varmi isteyennn
tavuk suyuda olsun madem batti balik yan giderrArpa şehriyeli ve tereyağlı mmmmmm yemede yanında yat
Bu gece bu topikten sağ çıkarsak onu da eklersintavuk suyuda olsun madem batti balik yan giderr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?