Tatlı Tarifi Kuru Ekmekten Tatlı

SiremimS

İremim~Eslemim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
11.270
1.279
kuru ekmeklerinizi değerlendirebilirsiniz(aynı zamanda etimeklede yapabilirsiniz)

ben evimde bulunan kuru ekmekle yaptım..

1 paket krem şanti
1 bardak süt
1.5 su bardağı şeker
2.5 su bardağı su
evinizde bulunan kuru ekmek yada etimek

1 paket krem şanti ile 1 bardak sütü çırpalım.
şerbeti için;
tencereye 1.5 su bardağı şeker ve 2.5 su bardağı su yu koyup ocağa alalım kaynayana kadar karıştıralım kaynayınca bi kaç dakka karıştıralım ve ocaktan alalım..
ekmeklerin üzerine şerbeti yedirerek dökelim..ve hazırlamış olduğumuz krem şantiyide üzerlerine sürelim..braz soğuduktan sonra buzdolabına alalım afiyet olsun

resim yok dileyen yapsın paylaşsın bakalımmm

Son düzenleme:
ellerine sağlık cnm..maharetin sınır tanımazlığının göstergesi işte..opuyorumnanaktan

GÜzel olmus cnm annem etımeklısını yapardı cok severım cok hafıf oluyo bıde ben Üzerını muzla kaplıyorum yada Çılek onuda deneyebıırsın gÜzel oluyo

GÜzel olmus cnm annem etımeklısını yapardı cok severım cok hafıf oluyo bıde ben Üzerını muzla kaplıyorum yada Çİlek onuda deneyebıırsın gÜzel oluyo

bnde genelde etimeklisini yapıyorum
cnm genelde damla çikolatayla kaplarımm..sennkileride denyceğim ama...

canım ben yaptıgın tatlının resmını goremedım ben bu tatlıyı etımekle yapıyorum cok guzel oluyor ozellıkle bu mevsımde krem şantının uzerını narla susleyınce harıka gorunuyor

bayat ekmekleri degerlendirmek icin güzel bir alternatif
ama basligina resimli yazmissin merak etmedim diil bitmis son halini acikcasi

bende etimeklisini yapmıştım üzerinede dövülmüş ceviz koymuştum güzel olmuştu.eminim ekmekliside güzel oluyordur.ellerine sağlık saadetcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…