Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Kuru dut kaynatıp içmek enfeksiyona iyi geliyor ama hamileyken kullanılabilir mi? Kullan oldu mu?
Kaynatılmış kuru dut suyu diye sorar mısın bir de
Aynını diyorKaynatılmış kuru dut suyu diye sorar mısın bir de![]()
Bir şey almadım aslında oradan kuru dutum var onu kaynatacağımSaracogu kürü kuzum bu isterseniz musteri hizmetleri arayip sorun
Ahha teşekkür ettim canımAynını diyorilkinde de içilir mi die sormuştum zaten
![]()
bende öyle düşünüyorum ama bitki çayları içilemiyor ya bunda sıkıntı olur mu diye düşündümBen içmiştim. Hiç de sormadım kimseye ama dut yiyordum sonuçta. Kürünü yapmanın bir zararı olacağı aklıma gelmedi açıkçası. Grip olduğumda içmiştim
O onemli degil kuzum sormazlar hamileymissiniz tedbirli olmakta fayda varBir şey almadım aslında oradan kuru dutum var onu kaynatacağım![]()
Ne ilaç ne bir şey kullanamıyorum dua ediyorum iyileşmek için bari dut suyu içeyim dedimO onemli degil kuzum sormazlar hamileymissiniz tedbirli olmakta fayda var
bende öyle düşünüyorum ama bitki çayları içilemiyor ya bunda sıkıntı olur mu diye düşündüm
Tamma canım teşekkür ederim kullandığında kaç haftalıktınBitki çayları içilemiyor değil bazı bitkilerin çayı içilemiyor. Ihlamur siyah çay zencefik papatya içiyordum ben
Evet ikiz ogluşlar geliyor :)Yaa bu arada ikiz miymişş![]()
Ayy sağlıkla al kucağınaEvet ikiz ogluşlar geliyor :)
Kullandığım programa herseyı sorabılırsın
ChatGBT
Sen öğrendin miAyy sağlıkla al kucağına
Teşekkür ederim beybi![]()
Tamma canım teşekkür ederim kullandığında kaç haftalıktın
Tamam canım teşekkür ederimHep kullandım ya bilmiyorum tam