Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kızlar Suna Dumankayanın bir tarifiydi.. Bal ve yağı karıştırıp yüzünüze sürüyorsunuz..Yarım saat bekletip yıkıyorsunuz.. Kuru ciltlere iyi geliyormuş :)
ya canım ben denedim ama düzenli olarak yapmadım olsun dene denemekten bişey olmaz :) kimyasal değil bişi değil dimi ama :)
ya canım ben denedim ama düzenli olarak yapmadım olsun dene denemekten bişey olmaz :) kimyasal değil bişi değil dimi ama :)
haklısın elif de bağdem yağını bıraktım ben tüylenme olur diye hatta çenemdeki tüyler biler biraz belirginleşti biliyor musun o yüzden birde benim cildim çok hassas o açıdan yani
Yani .. Çünkü saçlar için kulanılır badem yağı çok çıksın diye saçımız güçlensin diye.. ben kullanıyorum sacıma.. Yüzüne kullanma sen başka seyler dene :) Bak mesela çilek yağı da iyi gelirmiş kuru cilde ben almştım ama parfüm gbi kullanırım dıye almştım çilek yağını onuda dene istersen hem çok güzel kokuyor :):)
Yani .. Çünkü saçlar için kulanılır badem yağı çok çıksın diye saçımız güçlensin diye.. ben kullanıyorum sacıma.. Yüzüne kullanma sen başka seyler dene :) Bak mesela çilek yağı da iyi gelirmiş kuru cilde ben almştım ama parfüm gbi kullanırım dıye almştım çilek yağını onuda dene istersen hem çok güzel kokuyor :):)
yaaa tşk ederim deneyecegim