Maske Tarifleri kuru ciltler için kayısı çekirdeği kremi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar çok iyi bir nemlendirici ve birçok artısı var kremin üzeride yazıyo ama şuan üşendim kalkıp bakmaya üşenmezsem fotosunu ve özelliklerini en kısa zamanda eklerim. kullananlar varsa bilgileri paylaşalım

kızlar bu arada google a yazın kayısı çekirdeği kremi diye ve mecitefendi (macit değil mecit) bulursunuz. resim çektim net çıkmadı en iyisi google dan bakın siz :))))

birde kremin arkasındakileri yazıyorum aynen
"cilt bakımında ve göz çevresi kırışıklıklarının giderilmesinde etkilidir. yumuşatma, nemlendirme, yenileme ve besleme özelliklerine sahiptir. cilt yıpranmalarının onarılmasında ve yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasında etkin rol oynar. cilde parlaklık ve canlılık sağlar." e daha ne olsun yani

kızlar alan kullanan varmı aranızda yorumlarınızı bekliyorum. bir tek benmiyim yani :)))))

X