- 22 Haziran 2010
- 1.039
- 360
- Konu Sahibi pembe dusler
Merhaba bayanlar cildim çok kuru öyleki bedenim pul pul fökülğyo.hsdi bedenim neysede yüzüm önemli En iyi nemlendirici Krem ne sizce kullanıpta gercekten budur dediğimiz varsa yazarmısınız ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben çok kuru ve hassas cilde sahibim. Loreal Paris aleovera kuru hassas ciltler için olanını uzuuun yıllar kullandım fiyatı arttı diye vyes Rocher kuru ciltlere özel kremini aldım geçen çok güzel nemlendiriyor ikisinide tavsiye ederim.Merhaba bayanlar cildim çok kuru öyleki bedenim pul pul fökülğyo.hsdi bedenim neysede yüzüm önemli En iyi nemlendirici Krem ne sizce kullanıpta gercekten budur dediğimiz varsa yazarmısınız ..
Ben de vücut için bulamadım ne yazık ki. Cildim pul pul dökülmekten inceldim kaldım :)Merhaba bayanlar cildim çok kuru öyleki bedenim pul pul fökülğyo.hsdi bedenim neysede yüzüm önemli En iyi nemlendirici Krem ne sizce kullanıpta gercekten budur dediğimiz varsa yazarmısınız ..
Cerave öneriyolar çok denemek lazımBen de vücut için bulamadım ne yazık ki. Cildim pul pul dökülmekten inceldim kaldım :)
O kadar para döktüm hiçbiri fayda etmedi pul pul dökülmesine gittim bimden öylesine nıveanın zeytin işareti var üzerinde yeşil yuvarlak kabın içinde üstünde kuru ciltler için yazıyo onu aldım yüzüm düzeldi şuna dikkat edin kızlar eğer cildiniz kuruysa aldığınız kremin yüzünüzde kalması lazım cildiniz yağlıysa aldığınız kremi yüzünüzün emmesi lazım en büyük yanlış bu yapılıyor kremi yüzüm emdi ne kadar güzel kremmiş hayırr cildi kuru olanınki cildin üstünde kalmalı yanlız tek sıkıntı gece bol bol sür gündüzde herangibi nemli tutacak başka krem sür cildi esmerleştiriyor o şekilde zaten düzelir kızçelerimmmmmMerhaba bayanlar cildim çok kuru öyleki bedenim pul pul fökülğyo.hsdi bedenim neysede yüzüm önemli En iyi nemlendirici Krem ne sizce kullanıpta gercekten budur dediğimiz varsa yazarmısınız ..
Doktorda onu yazmıştı alamamıştım artık deniycem zaten böylede yaşanmıyor :) Dün atletime bi baktım bembeyaz toza batırıp çıkarmış gibi her yeri pullanmış. Ne yaşıyor vücudum neyin kafası bu bilmiyorumCerave öneriyolar çok denemek lazım