Kurtuluş

beyazmelek

Candan öte,candan ziyade
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
8.718
1
156
Aydın
Sevgili Meltem hanım, benim sorunum bebek üzerine. Eşimle 8 aylık evliyiz çok şükür mutluyuz arada bazı problemlerimiz olsa da çok büyük şeyler değil en azından atlatabiliyoruz. 8 aydır korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım. Bilyorum henüz çok erken, korkutucu bir zaman değil herşey normal ama yine de stres yapmadan duramıyorum, aklımdan bir türlü çıkaramıyorum ve bunun olması için stres yapmamak gerektiğini de biliyorum. Buradaki gebelik bölümündekindeki arkadaşlar sağolsunlar çok destek oluyorlar önceden kendimi daha yalnız hissediyordum. Ve sürekli olumsuz düşünceden kendimi alamıyorum. Mesela bir sitede okumuştum stres yapmak yerine bebeğinizin olduğunu hayal edin diye öyle yapıyorum bir zaman sonra içimden bir ses kendini kandırıyorsun, olmayacağını biliyorsun gibi şeyler söylüyor. Yani sanki içimde iki kişi var ve bunlar birbiriyle çatışıyor. Bu stresten nasıl kurtulabilirim. Bunun somut yolları var mıdır? Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…