daha önce yazmıştım kısaca özet geçicem 6 yıllık evliyim 4yaşında bi oğlum var ve maalesef ki 2. Evliliğim eşimi sırf kendi ailemde yaşadığım mutsuzluktan dolayı evliliğe gittim eşim aşırı derecede ilgisiz umursamaz kıskanmaz biri varsa yoksa işi en küçük bi konuşmamızda 15 gün küsüp sonra da olmamış gibi devam eden biri genelde tartışmalar ilgisizlikten çıkıyo zerre umrunda değiliz o işine gitsin sizde naparsınız yapın modunda ve ben artık mutsuz yaşamaktan yalnız takılmaktan evin çocuğun herşeyiyle tek başıma ilgilenmekten bıktım antidepresan alırken yine de depresyona girdim ve 24 saatin 18 saatini uyuyarak geçiriyorum benimle yalan dolanlarla evlendi o kadar birbirimizden bağımsız yaşıyoruz ki ne o beni karısı gibi ne de ben onu kocam gibi görmüyorum velhasıl kelam ben bıraktım ailemin yanına geldim ailem de arkamda olduklarını söylediler fakat şimdi o ilgisiz adam çocuğuna bana karşı ilgili gibi Show yapmaya başladı ben kesinlikle kafamda bitirdim ve bu adamın da bunu kabul edip ondan kurtulmam için ne yapmalıyım herşeyi söyledim seni sevmiyorum dedim benim sana dönmem için hiçbir sebep Yok dedim aklınıza ne geliyosa ama o kadar ümitli ki inanmıyo bitirdiğimi ne yapıyım arkadaşlar bu adamın da bittiğini anlaması için
Ne oluyorsa bu adamlara da ellerindeyken kıymetini bilmeden sadece yemek ve uyku için evi kullanan adamlar , hatunlar geri tepince akılları başlarına geliyor. Eyvaaah ben neyaptım moduna giriyorlar.
Bişey diyemicem arkadaşım sizin kararınız elbette dönüp dönmemek hayırlısı olur umarım sizin ve çocuğunuz için...
İlkokul lise mevzunu olmak artık farketmiyor ikisinin de düzeyi çok farklı değil türkiye koşullarında. Annene gitmişsin zaten ayrılmak istediğini anlamıştır herhalde artık