Kurtuldum, mutluyum! Siz de kendinize acımaktan vazgeçin artık.

inceuclusarjiolanvarmi

Kifayetsiz Muhteris
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
381
26
46
İstanbul
Merhaba kızlar.

Bilmem beni hatırlayanınız var mı? Geçen yıl eylül ayında 4 yıllık ilişkim bitmişti. Hayatımdaki en berbat dönemi yaşıyordum. Acizdim, mutsuzdum, bir daha sevemem diyordum. Terk edilmekten ötürü kendime acıma hissim geçmek bilmiyordu. Öfkeliydim ve de. Öyle bir öfke ki, sevgi ve özlemin önüne geçiyordu bazen. Velhasılı kelam şu an bu sayfada yazılmakta olan her şeyi bizzat yaşadım. Zavallı bir şekilde sosyal paylaşım sitelerinden onu takip etmek, aramasını beklemek, yemeden içmeden kesilip kavuşacağımız günün hayallerini kurmak...

Evet onun yaptığı tüm pisliklere ve kötü olan gerçek yüzünü görmeme rağmen beklentilerim bitmedi. Kendime acımam da.

Sonra "o" çıktı karşıma. Enkaz haldeydim beni bulduğunda. Konuştum günlerce hatta aylarca. Dinledi beni. Geçmişimi, biten ilişkimi anlattım ona. Hiçbir şey gizlemeden. Tüm keşkelerim ve pişmanlıklarımı anlattım ona. Yanımda oldu, "sen güçlüsün silkin artık" dedi. Arkadaşımdı. Konuşabildiğim tek kişiydi. Zira bir şeyleri gizleme ihtiyacı hissetmiyordum. Utanıyordum anlatırken ama yine de anlatıyordum. "ben yanındayım" dedi...

Sonra zaman geçti, aramızdaki bağ öylesine kuvvetlendi ki, aşk doğdu bu bağdan. Önce o söyledi hislerini. Ben korkuyordum. Geçmişimi tüm ayrıntılarıyla bilen bir erkeğe nasıl güvenebilirdim ki? Yüzüme vurmaz mıydı ayıplarımı? "olmaz" dedim. Yapamam ben, dürüstlükten ne fayda gördüm ki bu güne dek. Kandırmalı ve gizlemeliyim. Sevmemeliyim, bağlanmamalıyım dedim. "YAPAMAZSIN" dedi. Sen iki yüzlü olamazsın...

İnandım ona. İnandırdı beni tüm söylediklerine. Kızlar, 4 yılın ardından döktüğüm o gözyaşlarını, keşkelerimi ve acizliğimi unutturdu bana. "bir daha asla sevemem" diyordum ya, ben aslında hiç sevmemişim ki zaten. Sevgi sandığım acizliğe sarılmışım yıllar boyunca. Hayatıma giren ilk erkek beni terk ettiğinde hırslanmışım bunu nasıl yapar diye. İlkti o yahu. Nasıl bilemedi ki bunun kıymetini...

İlk olan erkeğin aşık olması sevmesi kolaydır. Bir geçmiş yoktur onu rahatsız eden. Lakin gerçek aşk bu değildir işte. Şu an hayatımda olan ve hayatımla ilgili tüm gerçekleri bilen erkek, o aşkın ta kendisi işte. Olanlara, yaşadıklarıma rağmen gözünü geçmişe kapatan ve "sen hayatımda tanıdığım en temiz en iyi kızsın" diyebilen erkektir aşka vakıf olan.

Kızlar, kapatmayın kendinizi hayata. Ben bundan sonra asla sevemem demeyin. Artık umut yok benim için demeyin. Pişmanlıklarım var ben artık kimseye güvenemem demeyin. ACIMAYIN kendinize.

Hayat öyle bir sürpriz sunuyor ki hiç ummadığınız anda, öylesine şaşırtıyor ki kader bizi, geçiyor tüm acılar. Mutluluk o kadar da imkansız değil emin olun. Ki buraya yazmadığım ve yaşadığım öylesine kötü olaylar var ki... İmkansız değil hiçbir şey.

Bırakın hayatı akışına. Yeniden bir araya gelecekseniz, kader bunu ön görecekse, siz kendinize acımasanız da olacak bu zaten. Yaşayın hayatınızı, kapatmayın kendinizi dünyaya. Yok eğer o sayfa kapandıysa, hayat size daha güzel günleri sunacak emin olun.

5 ay. 5 koca ay hayatımı erteledim. Eğitimimi, işimi, ailemi, dostlarımı her şeyi erteledim. Hayattan vazgeçtim. Psikiyatrlar, doktorlar ilaçlarla diriltmeye çalıştılar beni. Hazmedemedim yaşadıklarımı... Sonra, vazgeçtim kendime acımaktan. Eğitimime geri döndüm ve hayatımda olmadığım kadar başarılı oldum. Ailemle arkadaşlarımla vakit geçirdim. Ve gerçek aşkla tanıştım...

He onu unuttum mu? Hayır! Keşke unutabilsem. Lakin acı vermiyor onu düşünmek. Hatıralardaki iyi hallerinden ibaret artık. Yaptığı kötülükleri hazmettiğimde geçmişte bıraktım onu. Neden? diye sormaktan vazgeçtiğimde, önüme bakabildim ancak. Önemli mi nedeni? Bitti. Bunu kabullen ve önüne bak artık. Bırak o kötülükleri ile boğulsun kendi küçük ve berbat dünyasında. Bırak, önüne bak!

Kendinize inanın önce. Bunu atlatabilirim! deyin. Ah biliyorum aşkınız çok büyük, acınız katlanılamaz. Biliyorum bu cümleleri. Aylarca tekrarladım kendime.

Gerçek aşkla henüz tanışmadınız. Tanışmış olsaydınız, ayrı olmazdınız. O, gerçek aşk olsaydı, aşkı hak etseydi, uzakta değil yanı başınızda olurdu. Hadi silkinin artık. Emin olun, geçecek. Güzel günler göreceğiz çocuklar

Son düzenleme:

Yazdiklariniz beni coook etkiledi...ne güzelde anlatmissiniz.

Sizin adiniza cok sevindim :)

Haydin kizlaar bir silkelenin:)))))))))

Kuantumcular da bunu söyler.
Eğer biri sizi bırakıp gitmişse ya da siz ona ısınamayıp ayrılmışsanız üzülmeyin; o gerçek aşkınız değildir.

Çok şanslısın ki sen gerçek aşkını bulmuşsun.
Herkese moral olacak yazdıkların.

ya kızma ama hem onu unutamadığını yazmışsın hem gerçek aşkı buldum diye, çelişkili değil mi bu sence
ve de o insana haksızlık değil mi

ya kızma ama hem onu unutamadığını yazmışsın hem gerçek aşkı buldum diye, çelişkili değil mi bu sence
ve de o insana haksızlık değil mi

Unutmak; hafızada yer alan bir olayı, anıyı ya da kişiyi hafızadan silmek. Bu mümkün değildir işte. Günümüzde "onu unutamadım" cümlesi her ne kadar aşk ve sevgi göz önünde bulundurularak dile getirilse de, esasında salt anlamı ile sadece unutmamaktan ibarettir. Kendime de şu an hayatımda olan gerçek aşka da yalan söylemiyorum. O da, ben de biliyoruz anıların asla silinmeyeceğini. Geçmiş, önemsizleşir kişilerin nazarında lakin unutulmaz. Evet unutmadım, keşke unutsam. Unutsam da hafızamda yer alanlardan tiksinmesem. Lakin hatıralarım önemsizleştiği için, hayır haksızlık değil o insana. Umarım tatmin edici bir cevap olmuştur :)

Okuyan ve yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. İyi temennileriniz için de ayrıca teşekkür ederim. İnşaallah siz de geride bırakırsınız can yakanları. Unutmanız mümkün olmasa da önemsizleşir umarım hatıralar.

ne güzel de anlatmışsın yaşadıklarını ...çooook etkilendim ve moral oldu yazdıkların. 4 sene sonra terkedilen biri olarak az çok yaşamışız aynı duyguları..hayattan tek öğrendiğim: hiçbir şey için bu son demeyeceksin...

Bende benzer şeyleri yaşadım. Mutluluk sarhoşuyken duvara tosladım. Henüz bir ay bile olmadı ama şimdiden bitti diye içim huzurlu. Bazen diyorumki acaba gerçekmiydi herşey yoksa rüyamı. Ben eğer karşımdaki insanın beni sevmediğini düşünürsem direk ona olan sevgimi bitiriyorum. Kendiliğinden oluyor ben böyleyim. Belki de bu yüzden ayrılırken bu kadar güçlüydüm ayakta kaldım. Bazen güzel günler geliyor aklıma özlüyorum. Ama beni artık sevmediğini biliyorum. Seninde dediğin gibi hayat mucizelerle dolu diyorum. Gün gelecek başkası çıkacak karşıma. Bu sefer sevgisi ve bana verdiği değer yıl değil bir ömür sürecek. Hayat devam ediyor. Yaşamaya bakın ve mutlu olun. Benden sizden bir tane var. Herkes kendi için değerli olmalı. Kendinizin değerini bilin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.

aynısını yasadım 4 yıllık ılıskm 1 yıl once bıttı ama ben 7 aydır grcek aşkı yasıorum ve Allaha şükredıorum o ınsandan kurtldugum ıcın Allah belasını versın benı öldürebılırdı.. şimdi çok mutluyum aşkıma aşığımm :))

yoknazz canım senin adına çok sevindimm.konuyu senin açtığını görünce hemen okudum ohh ne güzel yapmışsın beni hatırladınmı canım hemen hemen aynı dönemlerde beraber benzer konular açıyorduk.birbirimizden fikir alıp dertleşiyorduk.senin adına sevindim ama ben hala aynıyım biliyormuusnhergeçen gün dahada garipleşti işler bak istersen konularıma hep sürüncemede kaldı hephala aynı mutsuz haldeyim

Gerçekten çok şanşlısın allah mutluluğunu bozmasın herkesin bundan bi ders çıkarması lazım özelliklede benim bende dün ayrıldım sevgilimden hemde büyük hayal kırıklıklarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…