Çatlaklar Kurtulamıyorsak gizleyelim!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ordastop

MadamMarla
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
64
0
kizlar erkek arkadasımın yokluğunda kilo alıp verdim cok cirkin sekilde bacaklarim kalcam ve belim catlaklarla doldu.. 10 gün sonra birlikte tatile cıkıcaz beni böyle görmesini istemiyorum 10 günde kurtulamam peki herhangi bi kozmetik ürünüyle(suda kalabilecek) gizleme sansım olurmu? örnegin bronzlastırıcı kremler uygulasam gizlenirmi? lütfen bana yardim ediiiiiiiinnnnn

aynı şeyden bende muzdaribim gizlesek bari kryolan diye bi marka var kapatıcılığı çok iyiymiş ama çatlaklarada etkisi olur mu acaba bilen biri varsa yazsın alalım :S

suda cıkmıyorsa ben alırım yardım ediinn

Kızlar kara haberci olmak istemem lakin piyasada bulunan hiçbir kapatıcı yeteri kadar yok edemiyor çünkü ciltte seviyesizlik var biliyorsunuz, o bölgeler gergin olmuyor pek( görünüşü hafiflese bile görünmeye devam ediyorlar. Her ürünü denemiş biri olarak size en ekonomik tavsiyem Sally Hansen bacak makyajı, suya dayanaklı sayılabilir, güzel bir ürün, bronzluk ta veriyor fakat mucize beklemeyin.Çizgilerinizi görmeye devam edeceksiniz fakat cilt daha sağlıklı ve parlak görünecek bu da dikkati dağıtıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…