Kurtlar Vadisi Pusu ATV

o ebru denen kazulet polata yakışmıyoki zatenn
iskenderii arasamda ebruyu birine kestirsemi acabaaa

kızlar akşam o kadar üzüldümkü muronun çaylak adamı yıldırım dı sanıırm adı yana yana öldü daha doğrusu öldürüldü..dizide olsa acaip etkilendim..halonun ölüşü iyi oldu sıktıydı zaten karısına kavuştu işte..

kadınlar tek tek yok oldu diz de.halonun karısı,mematinin gamzesi,abdulun sultanı, inşallah sıra kazulet ebru da..

AKŞAM SİNİRDEN KUDURACAKTIM:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: YILDIRIM,HALO,GAMZE NE OLUYOR YAA PARANIZ YOKSA O KAZULET:dilcikar: BOTOKSLUYU:dilcikar: ÇIKARIN DİZİDEN 3 ADAMA DEYDİMİ ŞİMDİİ....
O KAZULETE VERECEĞİNİZ PARAYI 3 ÇIKANLARA VERSEYDİNİNZZ KESENİZE BİŞEY OLMAZDII.GICIKKKKKKK OLUYORUM POLATTIN UYUS ANASINADA :dilcikar:KAZULET :dilcikar:DON DON DURAN KARISINAAAA..:oklava::oklava::oklava:
ŞU MEMATİ HİÇ Mİ MUTLU OLMAYACAK YAAAAAA:oklava::oklava::oklava:

Halo zaten hastaydi karisina kavusmak icin yanip tutsuyordu ama Yildirima yazik oldu ya nasil bir senaristlik hic alakasi olmayan bir karakteri yak oldumu simdi hele ninesi dedesine soylediklerinde fondaki sarki ile cok aciydi vallahi cok uzuldum biran gercek gibi uzuldum garibe ya Gamzeye ne demeli hamileydi ya o kalaydi onuda oldurduler ama oda kasindiydi sekerimle evlenmeler abuk sabuk isler yapti Kazulet yerinde masallah pabuc kadar dil cak cak cak Polatta iyi benzetti babasini lafi sokup hak etti keci sakal birde kazulet soruyor babama ne dedi polat birsey derdim ya neyse demiycem kendimi bipliyim BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPP dedi babana ay biri su kazuletide yaksa kizin varligi bile beni sinir ediyor nasilda polatin yaninda para olmasa bakarmisin yuzune acaba gorucu usulu evlenirmiydin polat fakir olsa mazbut es yonetmen degismis bu arada Zeynep diye bir kadin olmus sitenin birinde okumustum oyuncular kazuletin adinin polatin ardindan yazilmasina kiziyorlarmis torpilli diye polatin sevgilisi ya en cok ta memati falan acaba bu yuzden milleti eliyorlar mi mematiyide oldurup catlak sesleri susturacaklar mi acaba ama eger boylese cok ayip sevgilisi nesi olursa olsun 5yildir ayni sette oynadigin adam fikrini soyledi diye bu olmaz

ya bende yıldırımın ölmesine çok üzüldüm şimdi tadı kaldımı muronun, sanmıyorum ki bundan sonra espri yapsın pofff...
Bir de polat ın karısını gerçekten sevdiğine inanmıyorum Annesinin zoruyla evlendi onunla!!!
Halo nun da çoktaaan ölmesi lazımdı geç bile kalındı ama dizide bile olsa o tarz bi ölüme karşıyım sonra kendini bilmezlerin bazıları etkileniyor...
Mematiye de bişey olursa bu dizi izlenmez

Son düzenleme:
Halo zaten hastaydi karisina kavusmak icin yanip tutsuyordu ama Yildirima yazik oldu ya nasil bir senaristlik hic alakasi olmayan bir karakteri yak oldumu simdi hele ninesi dedesine soylediklerinde fondaki sarki ile cok aciydi vallahi cok uzuldum biran gercek gibi uzuldum garibe ya Gamzeye ne demeli hamileydi ya o kalaydi onuda oldurduler ama oda kasindiydi sekerimle evlenmeler abuk sabuk isler yapti Kazulet yerinde masallah pabuc kadar dil cak cak cak Polatta iyi benzetti babasini lafi sokup hak etti keci sakal birde kazulet soruyor babama ne dedi polat birsey derdim ya neyse demiycem kendimi bipliyim BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPP dedi babana ay biri su kazuletide yaksa kizin varligi bile beni sinir ediyor nasilda polatin yaninda para olmasa bakarmisin yuzune acaba gorucu usulu evlenirmiydin polat fakir olsa mazbut es yonetmen degismis bu arada Zeynep diye bir kadin olmus sitenin birinde okumustum oyuncular kazuletin adinin polatin ardindan yazilmasina kiziyorlarmis torpilli diye polatin sevgilisi ya en cok ta memati falan acaba bu yuzden milleti eliyorlar mi mematiyide oldurup catlak sesleri susturacaklar mi acaba ama eger boylese cok ayip sevgilisi nesi olursa olsun 5yildir ayni sette oynadigin adam fikrini soyledi diye bu olmaz

bence vadi çok kötü örnek oluyo ya gençlere:( polatta manyak mıdır nedir nefise özel hayatta onu istemedi diye diziden çıkarttılar şimdide o kazulet için milleti harcarlarsa çok ayıp eder ve saçmalarlar :mymeka: o kazuletde büyü mü yaptı bu necatiye anlamadım ki.... ahu bile daha iyidi ebru devesinden :dilcikar:

Haloya cok üzüldüm..... Nasilda gülüyordu son saniyelerinde....

Ama Halodan cok Yildirima üzüldüm..... Nasilda gözlerini kirpmadan kiyiyorlar insan canina........
Muronun Yildirimin yanina kosma sahnesi ve onu söndürmeye calismasi cok acikliydi, ama bence adamlarin gitmesini beklememesi gerekirdi..... Yakismadi bence.....

Gamzeye yazik oldu.... Memati herseye ragmen seviyordu Gamzeyi..... Polata "Oglumda benim kaderimi yasiyacak, annesini öldürerek dünyaya gelicek" derken icim sizladi.....

bu diziyi bircok cahil cabuk gaza gelen genclerde seyrediyor diziye gercek hayati karistiriyorlar yakinda baltayi kapan sokaga cikarsa hic sasirmam bu tarz vahsetleri legal gosteriyorlar insan sevgisinden cok uzak olaylar bence bu kadar kitlenin seyrettigi bir dizi senaryosu oldurmeyi,kiyimi boyle normal gostermemeli daha cok terorun,uyusturucunun,insan,silah ticaretinin yanlislari farkli yonlerde islenmeli bu ne ya gaz dokup yakmak simdi bunu seyreden gercek hayatta uygularsa hesabini kim verecek bolum basina 300milyar alan polat mi yoksa iki katini cebe indiren senaristmi cok merak ediyorum Allah evlatlarimizi,kardesimizi,yakinimizi uzagimizi boyle vahsetlerle karsilastirmasin

evet nnuray geçen yıllardada kurtlar vadisi çok popülerken liseye giden bir öğrenci okula silahla gitmişti arkadaşına bak şimdi şunu vurucam deyip okuldaki bir çocuğu vurmuştu haberlerde göstermişlerdi böyle daha başka örneklerde vardı şimdi tam hatırlayamıyorum ama senaristlerin gerçektende bunu hesaba katması lazımdı:(

bu diziyi bircok cahil cabuk gaza gelen genclerde seyrediyor diziye gercek hayati karistiriyorlar yakinda baltayi kapan sokaga cikarsa hic sasirmam bu tarz vahsetleri legal gosteriyorlar insan sevgisinden cok uzak olaylar bence bu kadar kitlenin seyrettigi bir dizi senaryosu oldurmeyi,kiyimi boyle normal gostermemeli daha cok terorun,uyusturucunun,insan,silah ticaretinin yanlislari farkli yonlerde islenmeli bu ne ya gaz dokup yakmak simdi bunu seyreden gercek hayatta uygularsa hesabini kim verecek bolum basina 300milyar alan polat mi yoksa iki katini cebe indiren senaristmi cok merak ediyorum Allah evlatlarimizi,kardesimizi,yakinimizi uzagimizi boyle vahsetlerle karsilastirmasin

evet nnuray geçen yıllardada kurtlar vadisi çok popülerken liseye giden bir öğrenci okula silahla gitmişti arkadaşına bak şimdi şunu vurucam deyip okuldaki bir çocuğu vurmuştu haberlerde göstermişlerdi böyle daha başka örneklerde vardı şimdi tam hatırlayamıyorum ama senaristlerin gerçektende bunu hesaba katması lazımdı:(

ben geçen bölümü izleyemedim ama gerçekten çok fazla dehşet varmış iyi ki de izlememişima.salkisalkisalkis bir ara deli yürekti şimdi de polat alemdar olur gençler!:a015:

Anacım bu kazulet ebru nun polat ı bırakacağı yok,serdi postu gitmiyor...:mymeka:
Bulut uda vurdu Yıldız ama öldürmeyi beceremedi..
Bulut bi düzelsin görecen gününü Yıldız efendi...
:jeyyar:

bulut mematiyle beraber polatın adamı olacakkkkkkkkk
ben hiç şu kazuletten bahsetmiyorum çünki sinirlerimii fena bozuyorrrrrr botoksluuuu

Kızlar yakında o kazuletten polatın çocuğu olursa hiç şaşırmayın.Bu arada biz kurtlar vadisi sitesine ebruyu öldürün istemiyoruz diye msj attık ama cevap olarak ne geldi beklersiniz?Lütfen uslubunuza dikkat edin diye bir mesaj geldi.Rahatlıkla insanlar düşüncelerini söyleyemeyecek mi yahu ? :kızgın:

kurtlar vadisi bu sezon başladığında konusu güzeldi ama şimdi ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum.belki düzenli olarak izlemediğim içindir.bence biraz ülkemizde olan bazı olayları ele alıp ona göre senaryo yazsalar daha güzel olur diye düşünüyorum:delphin:

Kızlar yakında o kazuletten polatın çocuğu olursa hiç şaşırmayın.Bu arada biz kurtlar vadisi sitesine ebruyu öldürün istemiyoruz diye msj attık ama cevap olarak ne geldi beklersiniz?Lütfen uslubunuza dikkat edin diye bir mesaj geldi.Rahatlıkla insanlar düşüncelerini söyleyemeyecek mi yahu ? :kızgın:

aynen canım bana da 1 hafta ban yedim sitede bende 2 yıllık olan üyeliği sildirdim:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ebruyu dizide istemiyorum felan yaazdım.yorumunuz sitedeki editörler tarafından uygun bulunmadı ve bannnnnnnnnnnnn:1shok::1shok::1shok::oklava::oklava::oklava::oklava::mymeka:

ay cok kotu bu bolumler yahu helo $u ates manyagi herkesi ate$len yakioo yhaa cok kotu oldum muronun adamini yakarken pislik bide hep kibriti yaninda tasioo.. sankim gercek gibi yapiolar bence cok ileri gidiolar....... :oklava: kötükedihüso

Son düzenleme:
Back
X