Kurtlar Vadisi Pusu ATV

sankim diziye aksiyon geliyor gibi..şakkıdı
ben zati sırf muro ve saz arkadaşları için izliyorum ne zamandır..hihoyyyt
Allahım o lafları yokmu "derin kebab iskender,baş memati,gundi"kaydirigubbakcemile3
son olarakta "hey abdül":roflol::roflol:
muhaha:roflol:
durup durup aklıma geldikçe gülüyorum...
:roflol:

ah ah nerde o eskı kurtlar vadısı gunlerı.
polatı evlendırdıklerınden berı dızıde heyecanı kalmadı.:tomato:
mematının cocugu,polatın evlenmesı,abdulun sevgılısı..vs.gıderek pembe dızılestı maalesef.lülülülülülü
aksıyon sahnelerı bıle itici olmaya basladı.Çok üzgünüm çoook

ah ah nerde o eskı kurtlar vadısı gunlerı.
polatı evlendırdıklerınden berı dızıde heyecanı kalmadı.:tomato:
mematının cocugu,polatın evlenmesı,abdulun sevgılısı..vs.gıderek pembe dızılestı maalesef.lülülülülülü
aksıyon sahnelerı bıle itici olmaya basladı.Çok üzgünüm çoook

bana göre mematin bebişi olsun buna ben bişi dediğim yokkk:asigim::asigim::1hug:
ama şu polatın kazulet karısınaa a gıcıkkkkkkkk oluyorumm:oklava::oklava::oklava:

bana göre mematin bebişi olsun buna ben bişi dediğim yokkk:asigim::asigim::1hug:
ama şu polatın kazulet karısınaa a gıcıkkkkkkkk oluyorumm:oklava::oklava::oklava:
polatın karısı hakıkaten kazulet.:roflol:laelaelaelaelae
hatta degnek yütmüş gibi duruyor.:roflol:

artık eskısı gıbı kurtlar vadısını bastan sona ızlemıyorum.
eskıden olsa reklamda bıle bekler dururdum.
1 saatı asan ozetlerı,polatın evlılıgı gercekten sıkıcı olmaya basladı.lülülülülülü
hele aksam polatın annesı demez mı bu cocuk aksam yemegıne gelmeyecek mı yanı dıye.:roflol:
adam devlet ıslerınde ugrasıyor senelerdır annesı bırden bıre oglunu evıne baglamaya calısıyor.aksam yemegı felan cok sacma geldı acıkcası.yasakkelime

ya bu Ebru kazuletini ozel mi sectiler acaba Allahim o yuzundeki salak ordek bakisi ne aptal ya Polatta durdu durdu bu ucubeye nikah kiydi hep su uyuz anasinin halt etmesi Elif e hep icim sizliyacak...................................................Mematinin Gamzeside cok aptalmis ya ne isin var adamin arabasina bindi bosanmisin bitmis isin ne ama cikip dolasiyor birde umarim sekerim Fuat sacmalamaz

:Sigara üstüne sigara simileysi: :delphin::delphin:

Azıcık aksiyon başladı diyorum hop gene kurtlar vadisi yalan rüzgarı dizisine dönüveriyor..:delphin:
Nerde bu vadi,nerde bu ekip....:mymeka:
Deve tabanı kılıklı ebru yada kılım,umarım sokakta karşılaşmayız...:mymeka:
Gamze desen mıy mıy hatun....mirmirmirmir
Memati şeytan tependen baksın emi nerde eski memati nerde bu memati...:kızgın:
Polat desen taze damat ayakları yere basmıyor..:kızgın:
eee kurtlar nerde,vadi nerde...Çok üzgünüm çoook
Bu aşk burada biter,Bahar da vadiyi terk eder...
:delphin:

bugunku bölüm gercekten guzeldı.yalnız son anda balta olayı cok ürkütücüydüdelikafaduldendelikafadulden
polatın annesı sankı oglunun ne iş yaptıgını bılmıyor gıbı sureklı bu cocuk neden aksamları evıne gelmıyor felan dıyor ya kopuyorum resmen.:roflol:
senelerdir devlet işinde calısan polat memurmu ki, aksamları kazulet ebrunun yanına gıtsın.lülülülülülü

Son düzenleme:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

vadiyi terk etme kararı almıştım ama dün akşam ki bölüm hoşuma gitti...alkisalkisalkis
afferin senaristler sizi hep böyle göreyim...:jeyyar:
aşk,meşk kurtları bozar...şakkıdı
Ebruyuda bir hallediverseniz dadından yenmiycek dizi....
:jeyyar:

ya bu Ebruyu Aski memnuya surselerde kurtulsak botoks surattan midem kalkiyor sevimsiz carpik ,ya birde su polatin anasini hakkin rahmetine kavustursalar beyni iyice sulandi sanki polat vergi dairesinde memur aksam eve gelmiyormuymus deli bunak yetti gayri gitsin artik hatta ebruyla trafik kazasinda ugurlayiversek hem dizi butcesinede iyi gelir

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

vadiyi terk etme kararı almıştım ama dün akşam ki bölüm hoşuma gitti...alkisalkisalkis
afferin senaristler sizi hep böyle göreyim...:jeyyar:
aşk,meşk kurtları bozar...şakkıdı
Ebruyuda bir hallediverseniz dadından yenmiycek dizi....
:jeyyar:

ya bu Ebruyu Aski memnuya surselerde kurtulsak botoks surattan midem kalkiyor sevimsiz carpik ,ya birde su polatin anasini hakkin rahmetine kavustursalar beyni iyice sulandi sanki polat vergi dairesinde memur aksam eve gelmiyormuymus deli bunak yetti gayri gitsin artik hatta ebruyla trafik kazasinda ugurlayiversek hem dizi butcesinede iyi gelir

aynen bende izlemeyi düşünmüyordum ama tekrar heyecanlı olmaya başladı!a.sannesi gerçekten saçmalıyor uzun zamandır!benneyaptımkiebruyu taktir ettim yine de ben a.ssürekli ağlayıp zırlayan bir tip değil ve olayları sükunetle karşılıyor en azından!

ne kanlı bir dizi ya hele bu bölüm saolsun eşim sayensinde izliyorum..senağlama

hakıkaten kadının ıyıce beynı sulandı.:roflol::roflol:

ya bu Ebru kazuletini ozel mi sectiler acaba Allahim o yuzundeki salak ordek bakisi ne aptal ya Polatta durdu durdu bu ucubeye nikah kiydi hep su uyuz anasinin halt etmesi Elif e hep icim sizliyacak...................................................Mematinin Gamzeside cok aptalmis ya ne isin var adamin arabasina bindi bosanmisin bitmis isin ne ama cikip dolasiyor birde umarim sekerim Fuat sacmalamaz

evet evet polatın kazulet karısının 2. ismide ucube olsun.kutlarım şekerimmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kız nuray:asigim: aynen bende evde diziyi izlerken sayyorum bu lafları ihtiyar bunak ameliyatta ölmedi kurtuldu depesinden aşşaga:Saruboceq: uçak :Saruboceq:düşesiceler :Saruboceq:diyom kazuletle uyuz nazife yee eşim ölüyorr gülmektennnn:roflol: :roflol::roflol: :roflol:

arkadaş diziye ekşın istedik ama akşamki bölüm neydi öyle ya....:delphin:
Kurtlar vadisinin bütün bölümlerindeki vahşeti bir gecede yaşattılar millete..:1shok::delphin:
Kimseye değil de üzülürüm üzülürüm Yıldırım'ı yakmalarına üzülürüm....:delphin:
Onun yerine Ebru kazuletini kaldırsanıza ortadan....
:mymeka::mymeka:

arkadaş diziye ekşın istedik ama akşamki bölüm neydi öyle ya....:delphin:
Kurtlar vadisinin bütün bölümlerindeki vahşeti bir gecede yaşattılar millete..:1shok::delphin:
Kimseye değil de üzülürüm üzülürüm Yıldırım'ı yakmalarına üzülürüm....:delphin:
Onun yerine Ebru kazuletini kaldırsanıza ortadan....
:mymeka::mymeka:
aksamki bölüm gercekten ürkütücüydü.
hatta hepsine bakamadım yarısında bıraktım diziyi.
encok bende yıldırıma üzüldüm.:çok üzgünüm:

Back
X