Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu diziye ask yakismiyor....
Insallah öyle asik olmaz Polat o kiz...
Sonra miy miy miy agliyorlar zirliyorlar felan...Çok üzgünüm çoook
Iskender Polatin planini ögrendi....su muroyu savciliga götürme
olayi felan....bakalim bu sefer nasil karistiracak ortaligi iskender
Muro ile ilk defa kötü adam rolünü bu kadar sevdi herkes....
Konusmalari süper heleki muro - memati - hüsnü
Allah'ım yarabbim dizi yazarları dizidekileri tek tek evlendirip,çocuk sahibi yapıcak yakında.:jeyyar:
Seviyorum Kurtlar vadisini ama Halil İbrahim'im gençecik bir kızla evlenip hamile bırakması
bana ters bea..
Memati-Bulut-Muro bide Deli Hüsnü kaydirigubbakcemile3
Allahım ya bunlarada bayılıyom ayrıyeten..
Polat ta öğretmeni gördü dili tutuldu.
Hakketen kız Polattan uzun..
Ama önemli olan boy değil,sevgi...
Gelecek bölümü merakla beklemekteyim...
raci şaşmaza mail attim sabah, okuyun hele :roflol:
Raci Bey merhabalar,
Oncelikle belirtmek isterim ki henuz bu sezon Kurtlar Vadisi furyasına katıldım.
Gunumuz Turkiye'sine ısık tutan bu guzel yapım icin basta siz olmak uzere emegi gecen herkese tesekkuru bir borc bilirim.
Dilerim cizginiz bozulmaz ve hep aynı kalitede tadından yenmez seyirlik bir dizi olarak devam eder yayin hayatina.
Yalniz dun aksam yayinlanan bolum icin (dizinin seyrinin degismeyecek oldugunu bilsem de) sizden birsey rica etmek istiyorum ki o da;
LUTFEN POLAT'IN HAYATINA ELİFTEN BASKASI GİRMESİN...
cunku bizim alısık oldugumuz kahramanlarımız hep tek kadini sevdi ve onunla, o yoksa da hayaliyle yaşlandılar.
Ayrıca bir kere Polat'ın boyu kısa o hatun kızımızın boyu maşallah bak bak bitmiyor.
Yakışmamış yani.
Hani şöyle fındık gibi bir hatun olsa neyse... (ki o da olmasın, istemiyoruz efendim Polat'ın hayatında bir kadın...)
Diyeceklerim bundan ibaret.
Sanırım bir çok KV hayranı da benimle aynı fikirde.
Saygı ve sevgilerimle,
hakkaten kamera şakası gibi kızım Allah bana akil fikir versin![]()
aa benim körpe gzum polat bilerek ispiyonlattı onu zati kenanın foyasını çıkartmak icin :teselli:
annamıyosan söyle halile anlatsın sositososito-tatlicadiarzu-
raci şaşmaza mail attim sabah, okuyun hele :roflol:
Raci Bey merhabalar,
Oncelikle belirtmek isterim ki henuz bu sezon Kurtlar Vadisi furyasına katıldım.
Gunumuz Turkiye'sine ısık tutan bu guzel yapım icin basta siz olmak uzere emegi gecen herkese tesekkuru bir borc bilirim.
Dilerim cizginiz bozulmaz ve hep aynı kalitede tadından yenmez seyirlik bir dizi olarak devam eder yayin hayatina.
Yalniz dun aksam yayinlanan bolum icin (dizinin seyrinin degismeyecek oldugunu bilsem de) sizden birsey rica etmek istiyorum ki o da;
LUTFEN POLAT'IN HAYATINA ELİFTEN BASKASI GİRMESİN...
cunku bizim alısık oldugumuz kahramanlarımız hep tek kadini sevdi ve onunla, o yoksa da hayaliyle yaşlandılar.
Ayrıca bir kere Polat'ın boyu kısa o hatun kızımızın boyu maşallah bak bak bitmiyor.
Yakışmamış yani.
Hani şöyle fındık gibi bir hatun olsa neyse... (ki o da olmasın, istemiyoruz efendim Polat'ın hayatında bir kadın...)
Diyeceklerim bundan ibaret.
Sanırım bir çok KV hayranı da benimle aynı fikirde.
Saygı ve sevgilerimle,
hakkaten kamera şakası gibi kızım Allah bana akil fikir versin![]()
o değil de
polatin onu mahsus yaptigini biliyoz herhalde....
ama o planin bir plan oldugunu ögrendi onu diyom
Allah seni ne etmeye emi...adama mail atmis...muhahahaha :roflol:
Cvp negatif gelirse hic sasirmam....
Sen kimsin lan - cokta tin felan gibilerinden...
Yada gel buyur sen oyna....hüsnünün yada cetonun sevgilisi olarak ama :1ninca:
o değil de
deli hüsnünün sevgilisi olmam için rol teklif edebilir :roflol:
yanlız bu bölüm çok heyecan verici değildi ya fisfisfis
gurbaamaa kazım yakışır laa
mematininn kelii :roflol:
baharımm kankimm mematiyii bölüşelimm barii arkasımıı senin olsun önümüü :roflol: