• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtlanan bakliyatlar ve delirme aşaması resimli

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
nolur yardım edin delireceğim artık kızlar... yaklaşık 1 senedir evimde güveler var ve gitmiyor ne yaptıysak ilaçlama vb. her ay bir dolu bakliyat atıyorum kurtlanmış güvelenmiş içim acıyor artık nohutlar,mercimekler,kilo kilo prinçler aldıktan 1 hafta içersinde kurtlanıyorlar plastik kilerim var orada saklıyorum bakliyatlarımı ama kaç defa kileri boşaltıp çamaşır suyu ile dezenfekte ettim yok yinede gitmıyor az once ağladım sinirimden bu kaçıncı? zaten evin içinde de ucuyor kelebek desen değil kahverengi bişi önceden kelebek sanıp öldürmuyorduk ama değil allahın cezaları delirttiler benı karınca bile öldüremem ama artık bunları gördüğüm yerde öldürüyorum dayanamıyorum bana ne önerirsiniz kızlar ne tarz kiler almalıyım ahşap mı alsam atıcam plastik kilerimi içindekilerle...inanaın aylık bütçemiz nerdeyse bakliyata gider oldu yazık bu kadar bereketsizlik olmaz.... yardımlarınıza ihtiyacım var?

Eklentiler

• Guve 2.webp
    Guve 2.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 1.528
  • 7403.webp
    7403.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 1.388
  • b.webp
    b.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 2.644
Ay bilemedim çözümü ne ama valla çok üzüldüm.
Huylanırım ben iyi avucuna almış fotoğraf bile çekmişsin :)

İnşallah birinden iyi bir öneri gelir.

Bakliyatı az al

Cam kavanoza boşalt

Bazen de marketten güvelenip geliyor

Buğday yarma fındık fıstık çabuk güvelenir

Ayyy bi kaşıntı tuttu beniiii:KK1: kizzzz eline niye aldin börtü böcüğüüüüü:KK47:

Dip köşe temizlik yap,bakliyatlari çöpe at. Sıcak havalarda buz dolabina koy bakliyatlari,ben öyle çare buldum. 1-2 defa olmuştu mutfağımda
ben almadımmm kızzz :D google dan aldım birebir aynıları ama :) yaptım hepsini ama yok :(

Ay aman aman bu ne yahu ben olsam kacardm evden

Bakliyatı az al

Cam kavanoza boşalt

Bazen de marketten güvelenip geliyor

Buğday yarma fındık fıstık çabuk güvelenir
az alıyoruz aldıgımızda 1 haftasına kalmadan yine kurtlanıyor :S princim özel hava tahliyeli bir kapta o bile kurtlanmış :(

Evi ilaçlatmakla alakası olduğunu sanmıyorum. Sonuçta bunlar bakliyatın içinden çıkıyor evin dışında biryerden gelmiyor. Plastik kullanma cam kavanozlar kullanmaya çalış aşırı bakliyat alma. Bittikçe alırsın. Bide evin yada mutfağın çok sıcak oluyorsa dolapta tutmaya yada evin en serin odası,balkon vs orada muhafaza etmeye çalış.. Diğerlerine faydası olurmu bilmiyorum ama pirinçlerin içine tuz at.

Ayy o kelebeklerden benim evde de var
Eski evde daha coktu simdiki evde daha az hatta buzdolabina bile giriyorlar
Bakliyatin bir kismi plastik kaplarda ama.buzdolabinda bir kismi da cam kavanozlarda
Yiyeceklerde bozulma yok ama kelebeklerden birkac tane var uçuşuyor
Artık umursamiyorum sonucta bozulan birsey yok

Back
X