• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaş bilgileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
27
Arkadaşlar kürtaş sonrasında adet olmadan hamile kalınır mı bu durumu yaşayan var mı acaba bende İnternetten gördüm de bende ilk defa kürtaş oldum maalesef bebeğimi almak zorunda kaldılar rahmimi temizlediler sormak istedim doktorum bana 45 gün sonra tekrar çocuk deneyebilirsin 3 ay beklemene gerek yok dedi

Arkadaşlar kürtaş sonrasında adet olmadan hamile kalınır mı bu durumu yaşayan var mı acaba bende İnternetten gördüm de bende ilk defa kürtaş oldum maalesef bebeğimi almak zorunda kaldılar rahmimi temizlediler sormak istedim doktorum bana 45 gün sonra tekrar çocuk deneyebilirsin 3 ay beklemene gerek yok dedi
Kalınır ama ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır sanırım.

Son düzenleme:
Hım anlıyorum canım tabi orası öyle tabi yaşayan var mı merak ettim

İnstagramda çağrı Gülümser’i takip ediyorum. Kadın doğum doktoru.
Düşüklerden sonra hemen hamile kalınabilir diyor.
Ama doktorunu dinlemekte fayda var. Yine de ben eskisi gibi 3 ay beklenmesine gerek olmadığını düşünenlerdenim. Doktor görüşlerine ve kendi okuduklarıma dayanarak..
Mesela sezaryen içinde mutlaka 2 sene diyorlardı bak ben 7. Ayda tekrar hamileyim kimse ölürsün gidersin demedi.
Hatta bana bir doktor 1 sene yeterli tekrar hamilelik için derken, diğer iki doktor 6 ay yeterli dedi. Oğlumda gayet sağlıklı ve gebeliğim yolunda şükür.

Bencede kendi doktorumu dinliyorum bende netten okudum bunu da kürtaşdan sonra adet olmadan hamile kalmayı çok garip birşey değil mi sizcede yaşayan var mı gerçekten rabbim tüm anneleri ve bebeklerini korusun

Bende 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım Dr 1ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama benim kanama hala devam ediyor Dr gitmeme gerek var mı sizce. Dr folik asit de verdi onu kullanıyorum

Evet canım bende kullanıyorum şimdi benim kanamam yok bile diye bilirim ya doktor bana 45 güne kadar da sürebilir kanama dedi 45 sonra adet olmamız gerekiyor olmazsak bile doktora gidilmesi gerekmiş

Back