Tamam ilk işin koşa koşa kürtaja gitmek olmasında. 3 hafta olmuş artık o aşırı aydın zihniyetinle kürtaj seçeneğini düşünsem mi acaba artık. 3 haftada bebek beynini zehirlemiş olmalı bu cahilliğin başka açıklaması olamazsizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Konu niye siyasete geldi ya.sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Öyle deme son kurtaji olabilirmis. Aslında bir yerde doğru ölürse son kurtaji olurBacım kalk git hastaneye. Kendini zehirlersin. Öyle şey mi olur hiç. Hiç canının kıymeti yok mu senin. Kız ölürsün ölürsün
Yurtdışı derken sanırım Afganistan da yaşıyorsunuz.sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Hakaret ettiğiniz koskoca bir ulus bu bir. İkincisi soruda herhangi bir özel yer belirtilmemiş bu iki. Ayrıca burası herkesin soru sorup cevap yazabildigi herkese açık bir site bu üç. Zaten soruyu yanlış sormuşsun madem endişelerin var o endişeleri yazar o şekilde akıl danışırsın .sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Dedi evde düşük yapmaya çalışan entelektüel Sennah.sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Çılgın mısın?6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Doktor kürtaj dedi direkt ama ben kendi kendine düşmesini bekledim 3 hafta kadar. Bu süreçte soğan suyu, adaçayı içtim ama hiçbir işe yaramadı. Bu şekilde olan var mı kaç hafta sonra kanamanız başladı neler yaptınız bu süreçte lütfen yardımcı olur musunuz
Ölü ceninli rahimle dolaş sen tıp sana düşman ondan kürtaj diyor rahmini de kekikli su içerek düşürür kurtulursunsizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Yani muhtemelen enfeksiyon kapacaksin ve hayatini kaybedeceksin, veya enfeksiyondan tekrar hamile kalamayacaksin. Ama tabi butun bunlar hic umrumda degil zira dogal seleksiyon.sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Sabırla cevap vermiyor. Biz defolmayinca kendi gittiBatum'da misin sennah'cim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?