- 20 Ocak 2010
- 46.117
- 165.908
- 1.123
- 43
Yoo sormamışsın. Soruyu herkese sormuşsun. Raporladım seni banlanınca alırsın cevabını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo sormamışsın. Soruyu herkese sormuşsun. Raporladım seni banlanınca alırsın cevabını
Sen yurtdışındasın bebeyim senle konuşmak istiyor sadeceYani sizin gibileri cahiliye doneminde mi bıraksaydik yav acaba?
Koyun zihniyeti mü? Ay biz Türkiyede yaşayan kadınlar olarak cahil kaldık haklısın. Doktora gitmeyip buraya sorman da ayrı bi akıllılık ama sen bilirsin. Biz koyunlar susalım en iyisi hahahahahahasizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
bu kısım biz değiliz yalnız dikkatini çekerim :)sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Doktor kürtaj dedi direkt ama ben kendi kendine düşmesini bekledim 3 hafta kadar. Bu süreçte soğan suyu, adaçayı içtim ama hiçbir işe yaramadı. Bu şekilde olan var mı kaç hafta sonra kanamanız başladı neler yaptınız bu süreçte lütfen yardımcı olur musunuz
Konunuzu yeniden okuyun ve lütfen konunuzun hangi kısmında "yurtdışında yaşayan türkler" ibaresi yer aldığını gösterin.sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Senin aklınla alacağın karar anca bu kadar olur zaten. Yurt dışı olunca insanın vücudu mu değişiyor? Burada zehirliyor da orada zehirlemiyor mu? Yurt dışında yaşayan bazı kesimler nasıl bu kadar cahil kalabiliyorlar diyordum aldım cevabımı.sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
MeeeeeKoyun zihniyeti mü? Ay biz Türkiyede yaşayan kadınlar olarak cahil kaldık haklısın. Doktora gitmeyip buraya sorman da ayrı bi akıllılık ama sen bilirsin. Biz koyunlar susalım en iyisi hahahahahaha
Ya gelip böyle düz düz ciddi ciddi yazıyorsun ya heryerde hastayım sanaKonunuzu yeniden okuyun ve lütfen konunuzun hangi kısmında "yurtdışında yaşayan türkler" ibaresi yer aldığını gösterin.
Yurtdışında yaşayan görgüsüz vizyonsuz gurbetçilerin seviyesini bilmesek neyse de.sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
E ben yurtdışındayımsizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Doktor direk kürtaj dedi diyorsunuz ve yurt dışında hiç bir kadına kürtaj ilk seçenek sunulmaz diyorsunuz. Zihniyetimize laf sokmadan önce kendi içinizde celismeyi bir kenara mi bıraksaniz. Ha bir sebepten su anda begenmediginiz zihniyetler ülkesinde bulunuyorsaniz da üzgünüm elde biz varızsizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Aşırı aydınDoktor direk kürtaj dedi diyorsunuz ve yurt dışında hiç bir kadına kürtaj ilk seçenek sunulmaz diyorsunuz. Zihniyetimize laf sokmadan önce kendi içinizde celismeyi bir kenara mi bıraksaniz. Ha bir sebepten su anda begenmediginiz zihniyetler ülkesinde bulunuyorsaniz da üzgünüm elde biz varızkonu başlığına yazsaydiniz madem sorum yurt dışında yaşayan aydın zihniyetedir diye.
Ayrıca şahsen defolmuyorum oturup kahve eşliğinde yorum okuyacağım zira çok eğlenceli olacak![]()
Vurdu gol olduAtatürk: Beni Türk hekimlerine emanet ediniz.
Sennah: koyunsunuz hepiniz zaten ben yurt dışında yaşayan Türklere sordum.