Kürtajsız evde düşük yapmak için yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Onların kurulu düzeni var size cevap veremez

sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Yurtdışında yaşıyorum bence ıkın😐

E ben yurtdışındayım🤣🤣 dediğin gibi kendiliğinden düşmesini bekletmiyorlar. İlaç veriliyor, ilaç ile evde regl kanaması gibi bir kanamayla düşürüyorsun. Sen şu an zehirlenmeyi bekliyorsun.
Hangi yurtdışında yaşıyorsun? Sadece Orta Amerika ve Kongo’da yaşayanlar cevap verebilir😑

1723288462463.jpeg

6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Doktor kürtaj dedi direkt ama ben kendi kendine düşmesini bekledim 3 hafta kadar. Bu süreçte soğan suyu, adaçayı içtim ama hiçbir işe yaramadı. Bu şekilde olan var mı kaç hafta sonra kanamanız başladı neler yaptınız bu süreçte lütfen yardımcı olur musunuz
Demekki 3 hafya gecesi düşmemiş sizi zehirleyecektir mutlaka benim düştüğümde bebek 1 ay içimde ölü kalmıştı ve hamilelikte kaynaklı sandım son kurmaları meğersem zehirlemeymiş.o gün hastaneye gittim direkt yatış yaptılar.sizde gidin korkmayın çok acı veriyor ama elden ne gelir.Sabredin.

E doktor direkt kürtaj demiş diye kendi elinizle yazmışsınız doktor da yeterince aydın ve yurt dışında değilse demek ki 🤔
Bence konu sahibi yurt dışında yaşamıyor. Her fırsatta ülkesini ve insanınu 💩 layan Avrupa fanlarından olabilir 🤣

6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Doktor kürtaj dedi direkt ama ben kendi kendine düşmesini bekledim 3 hafta kadar. Bu süreçte soğan suyu, adaçayı içtim ama hiçbir işe yaramadı. Bu şekilde olan var mı kaç hafta sonra kanamanız başladı neler yaptınız bu süreçte lütfen yardımcı olur musunuz
Bacım kalk git hastaneye. Kendini zehirlersin. Öyle şey mi olur hiç. Hiç canının kıymeti yok mu senin. Kız ölürsün ölürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back