Kürtajsız evde düşük yapmak için yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koyun zihniyeti mü? Ay biz Türkiyede yaşayan kadınlar olarak cahil kaldık haklısın. Doktora gitmeyip buraya sorman da ayrı bi akıllılık ama sen bilirsin. Biz koyunlar susalım en iyisi hahahahahaha

bu kısım biz değiliz yalnız dikkatini çekerim :)

Konunuzu yeniden okuyun ve lütfen konunuzun hangi kısmında "yurtdışında yaşayan türkler" ibaresi yer aldığını gösterin.

bu sekilde rahminize daha cok zarar verip hüç kürtaj tecrübesi yasamadan doğurganlığınızı yitirirseniz de yurt dısındaki aydınlardan fikir istersiniz o zaman.

sistemin de baska derdi yok senin doğurganlığına koydu gözü. ayyu zihniyyeeettttt. ayyy cehaleet

Yıl 2024 gelişmiş tıp dünyasına hoş geldiniz. Ama siz 1900 lü yıllarda kalmayı tercih etmişsiniz.

Senin aklınla alacağın karar anca bu kadar olur zaten. Yurt dışı olunca insanın vücudu mu değişiyor? Burada zehirliyor da orada zehirlemiyor mu? Yurt dışında yaşayan bazı kesimler nasıl bu kadar cahil kalabiliyorlar diyordum aldım cevabımı. Ama bebekler için sevindim ben. Doğurganlığım gidecek diye hastaneye gitmeyen bir anne başka konularda da çok ileri görüşlü olamaz zaten. Onlar kurtulmuş...

Yurtdışında yaşayan görgüsüz vizyonsuz gurbetçilerin seviyesini bilmesek neyse de. şekil A

E ben yurtdışındayım dediğin gibi kendiliğinden düşmesini bekletmiyorlar. İlaç veriliyor, ilaç ile evde regl kanaması gibi bir kanamayla düşürüyorsun. Sen şu an zehirlenmeyi bekliyorsun.

Şöyle bir gerçek var ki, ben de kürtajdan korkardım. Dr ısrarı ile oldum. Yıllarca rahim kalınlaşmadı. 6 tüp bebek transferine rağmen ve normal denemelerle gebe kalamamıştım. Kürtaj işinin ehli birine yaptırılmalı.

Bide neymiş kürtaj olursa daha hamile kalamazmış iyi peki evde ölmezsen doğurursun yeterki doğurganlığına zeval gelmesin arkadaş sonra durum belirtiyorum diye banlaniyorum şimdi bu kişiye gerizekalı mısın? Desem banlaniyorum neden?

Doktor direk kürtaj dedi diyorsunuz ve yurt dışında hiç bir kadına kürtaj ilk seçenek sunulmaz diyorsunuz. Zihniyetimize laf sokmadan önce kendi içinizde celismeyi bir kenara mi bıraksaniz. Ha bir sebepten su anda begenmediginiz zihniyetler ülkesinde bulunuyorsaniz da üzgünüm elde biz varız konu başlığına yazsaydiniz madem sorum yurt dışında yaşayan aydın zihniyetedir diye.
Ayrıca şahsen defolmuyorum oturup kahve eşliğinde yorum okuyacağım zira çok eğlenceli olacak

Aşırı aydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…