Ne bu cehalet ya? Kendini öldürmeye çalışıyorsan başka tabi.6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Doktor kürtaj dedi direkt ama ben kendi kendine düşmesini bekledim 3 hafta kadar. Bu süreçte soğan suyu, adaçayı içtim ama hiçbir işe yaramadı. Bu şekilde olan var mı kaç hafta sonra kanamanız başladı neler yaptınız bu süreçte lütfen yardımcı olur musunuz
2024 yılında bu seviye cahillik.. müthiş bir doğal
2024 yılında bu seviye cahillik.. müthiş bir doğal seleksiyon
6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Doktor kürtaj dedi direkt ama ben kendi kendine düşmesini bekledim 3 hafta kadar. Bu süreçte soğan suyu, adaçayı içtim ama hiçbir işe yaramadı. Bu şekilde olan var mı kaç hafta sonra kanamanız başladı neler yaptınız bu süreçte lütfen yardımcı olur musunuz
Aynısını yazacaktım. Bence kalp durması falan konuyu lincten uzak tutmak için yazılmış gibiE yok artık bu kadarı da fazla. Bence siz istemeden gebe kalıp bunu da kürtajsız bir şekilde düşürmenin yolunu arıyorsunuz
Ya güldürme yaZehirlenip ölürsen direkt düşer diye biliyorum
Ha tamam o zaman pardon senin gibi çok aydın yurt dışında yaşayan kadinlar cevap versinsizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
Yoo sormamışsın. Soruyu herkese sormuşsun. Raporladım seni banlanınca alırsın cevabınısizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?