Kürtajsız evde düşük yapmak için yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sennah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
4
-12
1
6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Doktor kürtaj dedi direkt ama ben kendi kendine düşmesini bekledim 3 hafta kadar. Bu süreçte soğan suyu, adaçayı içtim ama hiçbir işe yaramadı. Bu şekilde olan var mı kaç hafta sonra kanamanız başladı neler yaptınız bu süreçte lütfen yardımcı olur musunuz

Ne bu cehalet ya? Kendini öldürmeye çalışıyorsan başka tabi.

Allah size akıl fikir versin gerçekten

Kanamanız falan gelse neyse diycem de bebeğinizin kalbi durmuş. Bir ay da bekleseniz hiçbir kanama belirti olmayabilir. Doktorlar ne diyorsa onu uygulamanız lazım. Ben de kalbinin durması nedeniyle kaybettim bebeğimi daha önce. Rutin kontrolde öğrendim. Hiçbir kanama bişey olmamıştı. Bi an önce doktora gidin ne yapılması gerekiyorsa yapın

Dr kontrolünde düşük yapın. Dr un önerisi ile ilaçlı te yapılabiliyor. Epey süre geçmiş. Enfeksiyon gelişebilir.

Ben 5 haftalık 6 haftalık düşük ve 3 aylık düşük yaptım ama doktor kontrolünde idim.
Birinde eşi içerde kaldığı için kürtaj oldum( hastanede ilaçla düşürdük bebeği) diğerinde zaten herşey düşmüştü gerek kalmadı rahim incelmisti yeterince yine de kontrollü devam etttim sizi zehirlemez ama içerde kalan parça diğer gebeliginiz de düşük olmasına sebeb olabilir çünkü rahimde kalan parça bebeğin buyumesini gelişmesini engelleyebilir ve enfeksiyon oluşur kürtaj için iyi doktor bulun kendi kendinize beklemeseniz daha iyi olur yinede ben beklediysem bile doktorla.konusup bekledim oda kimyasal gebeligimde kürtaj yapmak istedikleri için olmadım bunuda doktorumla istişare yaparak

sizene arkadaşlar bu benim kararım Yurtdışında hiçbir kadına kürtaj ilk seçenekte sunulmaz önce doğal yollarla düşmesi beklenir bu benim 2. Düşüğüm eğer aranızda varsa bunun benim için ilk ve son kürtaj olacağının garantisini veren gelsin konuşsun yoksa eğer aptal aptal yaftalamalarınızı kendinize saklayın. 2 3 kürtajdan sonra gebelik şansını kaybeden binlerce kadın varken bu sistemin ilk söylediği şeyi yapmaya koşa koşa gitmem tabiki. Ayrıca türkiyede yaşayan koyunlaşmış zihniyetin böyle cevaplar vereceğini bildiğimden soruyu size değil yurtdışında yaşayan türklere sordum. Şimdi yardımcı olacak olan konuşsun gerisi defolsun

Ha tamam o zaman pardon senin gibi çok aydın yurt dışında yaşayan kadinlar cevap versin

Yoo sormamışsın. Soruyu herkese sormuşsun. Raporladım seni banlanınca alırsın cevabını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…