canım banada kürtaj öncesi rahimden ilaç verdiler kanamayla bareber bebeği düşürmemi sağladılar sonra kürtaj oldu ve kanamam olmadı bünyeden bünyeye fark edr daha sonra doktor kontrole gel demedimi
canım hiç korkma..
benimde hiç kanamam olmadı ve gittiğim doktor kontrollerinde herşey maaşaallah yerinde..
illâ kanama olacak diyede birşey yok ki hem.. demek ki operasyonun iyi geçmiş, kanamayı gerçekleştirecek birşey olmamış gibi düşünürüm ben.
slm cnm
bende düşük yapmıştım.mecburen kürtaj oldum.benimde kasnamam gelmedi.ama 2 ay sonra hamile kaldım yine.korkma bişi olmaz
cANIM YA ÇOK SAĞOL YA ARKADAŞIN 10 GÜN KANAMASI OLMUŞ YA ONA TAKTIM BENİM NİYE OLMADI DİYE PEKİ ÇOCUK OLDUMU SENİN OLDUYSA KORUNMAYI BIRAKTIKTAN KAÇ ZAMAN SORA OLDU KUSURA BAKMA PANİĞİM BİRAZ BEN
Doremicim belki hamişsindir işallah GÖĞÜS AĞRIN VARMI BİDE ATEŞİNİ ÖLÇ 36.7 veya 37 aşağısına düşmezse vede sol yada sağda kasık ağrısı yaşadınmı öleyse kesin vardır
ah be canım hiç bir belirti yok akıntı ve bel ağrısından başka..
ilk hamileliğimde acayip derecede kabızlık ve gaz sancısı yaşamıştım. göğüslerim çok acımıştı ama bu ay ilk defa geciktim ve hiç bir belirtimde yok. sanırım mevsimsel değişiklik. gelir herhalde
Takma güselim birincisi olduysa artık hayda hayda olur keyfine bak sen bi bakmışsın senin yaramaz ci aaaaaaa anne der çünkü rahim öğrendi artık hamileliği çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?