Kürtajdan sora hiç kanama olmadı normal mi? Böyle olupta hamile kalan var mı?

iremNaz

Annesinin bitanesi
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
1.520
4
116
48
Aydın
Kürtajdan sora hiiç kanama olmadı normalmi ya böle olupta tekrardan hamile kalanvarmı Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar ya ben kürtaj masasından kalkarken sadece ağrım vardı ve pedim çok az kan oldu ondan sorada hiiiiç kanamam olmadı sadece kahve küçük küçük ama çok az pütürler oldu ama kanama olmasımı lazımdı hiç bilmiom ve çok korkuyom yani hani bu işlemden sora rahim yapışıklığı komplikasyonları falan olyomuş ya ben ondan çok korktum acaba dedim kanamammı olması gerekiyodu kafam karıştı yaa...... adam beni çok mu kazıdı falan sora ya hamile kalamazsam kısır olursam ya çok korkuyom böle benim gibi kanaması olmayıpta tekrardan hamile kalan oldumu ya sorunsuz olarak

ACİİİİİİL CEVAPLANINIZI BEKLİYORUM NE OLUR

--------------------------------------------------------------------------------

canım banada kürtaj öncesi rahimden ilaç verdiler kanamayla bareber bebeği düşürmemi sağladılar sonra kürtaj oldu ve kanamam olmadı bünyeden bünyeye fark edr daha sonra doktor kontrole gel demedimi

canım banada kürtaj öncesi rahimden ilaç verdiler kanamayla bareber bebeği düşürmemi sağladılar sonra kürtaj oldu ve kanamam olmadı bünyeden bünyeye fark edr daha sonra doktor kontrole gel demedimi

dedi hyatım cumartesi kontrolüm var anlaşılırmıki ya

Canım bı arkadaŞ ya benım 10 gÜn kanamam oldu senın nasıl olmadı ya Çok mu kazıdılar falan dıyıce aceıp panıkledım

Rahımım mı yapıŞtı falan kafayı yıycem Çok korkuyorum ÇÜnkÜ bız Çocuk ıstıyoz

canım hiç korkma..
benimde hiç kanamam olmadı ve gittiğim doktor kontrollerinde herşey maaşaallah yerinde..
illâ kanama olacak diyede birşey yok ki hem.. demek ki operasyonun iyi geçmiş, kanamayı gerçekleştirecek birşey olmamış gibi düşünürüm ben.

cANIM YA ÇOK SAĞOL YA ARKADAŞIN 10 GÜN KANAMASI OLMUŞ YA ONA TAKTIM BENİM NİYE OLMADI DİYE PEKİ ÇOCUK OLDUMU SENİN OLDUYSA KORUNMAYI BIRAKTIKTAN KAÇ ZAMAN SORA OLDU KUSURA BAKMA PANİĞİM BİRAZ BEN

Kızlar saĞolun ıÇıme su serptınız bıze 3 ay korunma verdı ıŞallah ardından hemen hamıle kalırım Çok ıstıyoruz bız ÇocuĞumuzun olmasını

slm cnm
bende düşük yapmıştım.mecburen kürtaj oldum.benimde kasnamam gelmedi.ama 2 ay sonra hamile kaldım yine.korkma bişi olmaz

slm cnm
bende düşük yapmıştım.mecburen kürtaj oldum.benimde kasnamam gelmedi.ama 2 ay sonra hamile kaldım yine.korkma bişi olmaz

canım benim ya çok sağolasın içim rahatladı kıss sen korunmadınmı 3 ay korunun dedi bize

cANIM YA ÇOK SAĞOL YA ARKADAŞIN 10 GÜN KANAMASI OLMUŞ YA ONA TAKTIM BENİM NİYE OLMADI DİYE PEKİ ÇOCUK OLDUMU SENİN OLDUYSA KORUNMAYI BIRAKTIKTAN KAÇ ZAMAN SORA OLDU KUSURA BAKMA PANİĞİM BİRAZ BEN

3 ay bitti canım..
3 aydır olmadı çünkü bende prolaktinde var.. ilaç kullanıyorum falan..
dün adet günümdü olmadım, bakalım belki bugün olurum. ama ilk defa gecikme yaşadım kürtajdan sonra.. fakat adet belirtim bile yok, gayet normalim yaa.. mevsimsel değşikliklerden dolayıdır diyorum ama hayırlısı bakalım..

Doremicim belki hamişsindir işallah GÖĞÜS AĞRIN VARMI BıDE ATEŞıNı ÖLÇ 36.7 veya 37 aşağısına düşmezse vede sol yada sağda kasık ağrısı yaşadınmı öleyse kesin vardır

SUDENAZCIM MALESEF BENDE 3 AY KORUNCAM OLSUN RHMıMıZ DıNLENSıNDE BEBıŞLER TEKRAR GıTMESıN

Doremicim belki hamişsindir işallah GÖĞÜS AĞRIN VARMI BİDE ATEŞİNİ ÖLÇ 36.7 veya 37 aşağısına düşmezse vede sol yada sağda kasık ağrısı yaşadınmı öleyse kesin vardır

ah be canım hiç bir belirti yok akıntı ve bel ağrısından başka..
ilk hamileliğimde acayip derecede kabızlık ve gaz sancısı yaşamıştım. göğüslerim çok acımıştı ama bu ay ilk defa geciktim ve hiç bir belirtimde yok. sanırım mevsimsel değişiklik. gelir herhalde

Takma güselim birincisi olduysa artık hayda hayda olur keyfine bak sen bi bakmışsın senin yaramaz ci aaaaaaa anne der çünkü rahim öğrendi artık hamileliği çok öptüm

Canım ya kanamanın olmaması başarılı olduğunun ispatıdır. Düşünme lütfen öyle yapışmış falan şeyler. Ne alakası var. Ben de oldum. Sonra da hemen hamile kalmıştım.Korkma,kötü şeyde getirme aklına.

Takma güselim birincisi olduysa artık hayda hayda olur keyfine bak sen bi bakmışsın senin yaramaz ci aaaaaaa anne der çünkü rahim öğrendi artık hamileliği çok öptüm

ağzından bal damlıyor valla.. :1hug:
saol canım..
umarım sende en yakın zamanda alırsın bebişinin haberini :)

canım bende kürtaj oldum hastane ortamında hemde.ama aynen senin gibi oldu.öyle kırk gün falan kanama beklemen yanlış olur sonuçta altından küçük bir kan phtısı alınıyo ne kanaması olabilirki.kanama olması tehlike aslında içinde parça kaldını gösterir.üzülme önümüzdeki ay düzenli adetini olursun.ne zaman istersende hamile kalırsın.kendine iyi bak canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…