Canim bu kist 1yildir benimle önceden de göstermiştim bazıları önemsiz dedi bazıları ameliyat bu doktor da basta iyi huylu dedi ama simdi hem büyüyor hem de rahim duvarını kalinlastiriyor deyince bir aklım ameliyat ol da kurtar diyor bakalımAaaa çok geçmis olsun canım başka bir doktorada git bi doktora bağlı kalma rabbim şifa versin
Canım o zman ol kurtul madem büyüyorsaCanim bu kist 1yildir benimle önceden de göstermiştim bazıları önemsiz dedi bazıları ameliyat bu doktor da basta iyi huylu dedi ama simdi hem büyüyor hem de rahim duvarını kalinlastiriyor deyince bir aklım ameliyat ol da kurtar diyor bakalım
İlerde daha büyük sorun oluşturacağını bencede ol cnmCanim bu kist 1yildir benimle önceden de göstermiştim bazıları önemsiz dedi bazıları ameliyat bu doktor da basta iyi huylu dedi ama simdi hem büyüyor hem de rahim duvarını kalinlastiriyor deyince bir aklım ameliyat ol da kurtar diyor bakalım
Ben burdayım da haberler sizden valla hergun girip bakıyorum test yapsanız olmaz mı yaAynen canım ya herkes kayıp bizim bi E elifkbr vardı biGizemtkdmr vardı bi S siirkiz vardı ama yok oldular
Bir önceki sayfalara bir git bakayım sennnBen burdayım da haberler sizden valla hergun girip bakıyorum test yapsanız olmaz mı ya
Ayyy kuzum çok mutlu oldum şimdi gördüm allahım sağlıkla nasip etsin inş 4 41EEEEE41 seninkini göremedim ay nasıl mutlu oldum sizi görünce hadi hayırlısı sağlıklısı olsun bu arada ikinci yaptığın çok daha net kafan karışmasın bu sefer var Allah’ın izniyle :)Aynen canım ya herkes kayıp bizim bi E elifkbr vardı biGizemtkdmr vardı bi S siirkiz vardı ama yok oldular
Cnm hiç üzülme hemen bi başka dr daha git hemen karar verme ameliyat durumu olduğun da aklınız da bulunsun mutlaka başka dr görünün yanlış anlaşılmaya kurban giden çok eğer ikisi de ameliyat derse korkma çok büyük bir ameliyat değil alsınlar sen de rahatla geçmiş olsunBen doktordaydim Kizlar ben de kist vardı büyümüştü adetin 3.günü gel dedi gittim simdi de ameliyat dedi rahim duvarını kalinlastiriyor ileri de sana sorun çıkarır dedi napacagimi bilemedim
Valla şaşkınım bende kuzum bnm bir kaç sayfa ötede kaldı bakalım hayırlısı inşallah haftasonu kan vermeyi düşünüyorum hem değer biraz yükselsin die hemde bu sefer tezcanlılık yapmak istemiyorum
Aaaaaa yeni gordummmmKızlar bi bakarmisiniz çizgi varmı yokmu adete 2 gün var normal test bu ben kör değilsem goruyorumdaEki Görüntüle 2146258
Var vallaKızlar bi bakarmisiniz çizgi varmı yokmu adete 2 gün var normal test bu ben kör değilsem goruyorumdaEki Görüntüle 2146258
Tebrik ederim canım seninde pozitif herhalde. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Darısı bekleyen herkesin başınaKız bitirme testleri var tabiki görünüyor kocaman benimki daha silik bat günü Yaparız bide sonrada kan veririz bi kaç gün sonra
Aynen öyle yap evde test yapmak en mantıklısı zaten bir iki gün sonra artmış olur değerler hamşlesinşz cnm valla size çok dua edenlerden biriydim hatta geçen gün çok ettim en sağlıklısı olur hepimiz içinValla şaşkınım bende kuzum bnm bir kaç sayfa ötede kaldı bakalım hayırlısı inşallah haftasonu kan vermeyi düşünüyorum hem değer biraz yükselsin die hemde bu sefer tezcanlılık yapmak istemiyorum
Amin cnm inşallah rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsinTebrik ederim canım seninde pozitif herhalde. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Darısı bekleyen herkesin başına
Çok sağol cnm burda kader arkadaşı olduk birbirimize dualarımızda yer verdik Allah razı olsun şu mübarek aylarda bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahAynen öyle yap evde test yapmak en mantıklısı zaten bir iki gün sonra artmış olur değerler hamşlesinşz cnm valla size çok dua edenlerden biriydim hatta geçen gün çok ettim en sağlıklısı olur hepimiz için
Canım ya çok sağol daha 2 gün olduğu için ne bilim sevinsemmi bilemedim
Amin valla ben mahvoldum kusmalardan inş siz de böyle bir kabus başlamaz dua edin kendinize bol bolÇok sağol cnm burda kader arkadaşı olduk birbirimize dualarımızda yer verdik Allah razı olsun şu mübarek aylarda bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sevin tabi çok şükür oldu işte :)Canım ya çok sağol daha 2 gün olduğu için ne bilim sevinsemmi bilemedim
Benim de 3 gün kala böyle çıkmıştı gayet normal Elif abla beta 300lerdedir şimdi senindeCanım ya çok sağol daha 2 gün olduğu için ne bilim sevinsemmi bilemedim
Diğerini gördünmü kuzum son attigimi iki tane test yaptım cunkuAaaaaa yeni gordummmmnasıl mutlu oldum anlatamam ya çok sukuur
İnşallah cnm bi kesinleşsinde zaten sürekli okuyorumAmin valla ben mahvoldum kusmalardan inş siz de böyle bir kabus başlamaz dua edin kendinize bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?