Elifim var vallahi kuzum yaaa:) nasıl sevindim sana anlatamam allah nasip ederse aynı zamanlarda olcak doğumumuz adet günü bidaha yapıcam ben sende öyle yap benceKızlar bi bakarmisiniz çizgi varmı yokmu adete 2 gün var normal test bu ben kör değilsem goruyorumdaEki Görüntüle 2146258
Fotoyu büyümeden bile görünüyor canim tebriker okguzel a masallah hayırla sağla gelsin bebis:)Kızlar bi bakarmisiniz çizgi varmı yokmu adete 2 gün var normal test bu ben kör değilsem goruyorumdaEki Görüntüle 2146258
canım ya valla bilemedim ben arkadaşına attım o göremedi varmı ya gerçekten geçen ayki gibi olmasın diye iki tane test aldım ama idrarimi sıkıştırıp yapacam öğlen e doğru ayyy allahım ya inşallah hayırlı haberler aliriz hepimizElifim var vallahi kuzum yaaa:) nasıl sevindim sana anlatamam allah nasip ederse aynı zamanlarda olcak doğumumuz adet günü bidaha yapıcam ben sende öyle yap bence
Canım teşekkür ederim inşallah vardır bilmiyorum yaFotoyu büyümeden bile görünüyor canim tebriker okguzel a masallah hayırla sağla gelsin bebis:)
Benimkinden daha net canım senin görünüyor gayetteNe bilim canım bu şekilde ışte neyse alayım bugün bari erken test Eki Görüntüle 2146259
Kız bitirme testleri var tabiki görünüyor kocaman benimki daha silik bat günü Yaparız bide sonrada kan veririz bi kaç gün sonraKizlar. Bunda varmı şimdi yaptım bunuda hemen çıktı Eki Görüntüle 2146269
Ayyyy. Heyecan yaptım kuzenim ebeye göstermis var demis of yaKız bitirme testleri var tabiki görünüyor kocaman benimki daha silik bat günü Yaparız bide sonrada kan veririz bi kaç gün sonra
Var var çok mutluyum ya rabbime şükürler olsun inşallah sağlıkla devam eder kuzum rüyamda gördüm dün gece erkek bebek emziriyodum allahm inşallah sağlıklı ilerlerAyyyy. Heyecan yaptım kuzenim ebeye göstermis var demis of ya
Amin canım aminnn inşallah dua edelimVar var çok mutluyum ya rabbime şükürler olsun inşallah sağlıkla devam eder kuzum rüyamda gördüm dün gece erkek bebek emziriyodum allahm inşallah sağlıklı ilerler
İnşallah kuzum herşeyi aceleye getirmek istemiyorum kanı bile hemen vermek istemiyorum değer çok düşük çıkmasın stres yaşamıyım dieAmin canım aminnn inşallah dua edelim
Aynen canım aynenİnşallah kuzum herşeyi aceleye getirmek istemiyorum kanı bile hemen vermek istemiyorum değer çok düşük çıkmasın stres yaşamıyım die
Aynen canım ya herkes kayıp bizim bi E elifkbr vardı biKayıplarda herkes
Ben doktordaydim Kizlar ben de kist vardı büyümüştü adetin 3.günü gel dedi gittim simdi de ameliyat dedi rahim duvarını kalinlastiriyor ileri de sana sorun çıkarır dedi napacagimi bilemedimAynen canım ya herkes kayıp bizim bi E elifkbr vardı biGizemtkdmr vardı bi S siirkiz vardı ama yok oldular
Aaaa çok geçmis olsun canım başka bir doktorada git bi doktora bağlı kalma rabbim şifa versinBen doktordaydim Kizlar ben de kist vardı büyümüştü adetin 3.günü gel dedi gittim simdi de ameliyat dedi rahim duvarını kalinlastiriyor ileri de sana sorun çıkarır dedi napacagimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?